Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Imam od 115 do 58 dizne,ocito mu je lakse zaokruzit preko dizne,nego preko filtera poslati gorivo u karb,probat cu jos zamijeniti mjesta T komadu i filteru goriva,tako da napuni filter prije nego dode do razdjelnika...
Ako ni to ne upali,onda cu smanjivati diznu u crijevu povrata.
3alfa3:
dokle god imas opcija - super ;D
dario007:
Prebacio sam sad mjesta,sad je crijevo prema karbu puno goriva,ali opet ostaje bez goriva u punom gasu.
Ovako sad stoje crijeva(tu di je vezica u crnom crijevu je dizna 250.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
3alfa3:
a onda probaj jos smanjit protok u povratu, to mi prvo pada na pamet. Probaj sa bas malom diznom, (ultra malom, ko zna, mozda bi i 10 bila OK :D ), tek toliko da malo odteretis iglicu plovka koja se nemre nosit sa pritiskom koji pumpa daje
Vidim da bu to trazilo zivaca, ali siguran sam da bus to dotjero do savrsenstva :icon_thumright:
Mozda je bolji put krenut od stvarno smijesno male dizne, sto manje to bolje, pa kad prestane slinit na iberlaufe, znas da si pogodio mjeru. SAmo, di nac tak male dizne? Probaj nekak pripasat recimo ler diznu od serijskog karba u crijevo povrata, ne znam jel imas manju od toga
I rijesi se filtera goriva: ak mozes, makni mu "utrobu" da bude full protocan ako je vec problem sa duljinom crijeva. Sigurno ce gorivo lakse do karba na taj nacin
dario007:
Danas vise ne stignem,sutra nastavak... :hello:
Probat cu sutra tu najmanju koju imam pa cemo vidjeti sta kaze...Ako ne zalijepim termogrupu u punom gasu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju