Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Nemre bit cvijece,stavio sam phbg 21 sa turpije i taj jos zesce preljeva,a na turpiji nikad nije kapi pustio.
Znaci karbovi su ispravni,problem je u serijskom rijesenju s pumpom goriva.Napravit cu na T razdjelnik povrat ispred pumpe,ako ni to nece klapati onda busim tank kod cepa za sipanje i tamo cu spojiti povrat.
Tolko me ovo zivcira,da bi najradje vratio leovinceta i 17.5 karb... :dontknow:
dario007:
Idemo jako,nema predaje i odustajanja.
Slozen povrat pred pumpu
Stvar funkcionira odlicno,nema vise naljevanja u usis i curenja goriva na oduske.Stvar je spojena provizorno pa nije estetski lijepo,ali funkcionira.Spojit cu to malo lijepse i ubaciti filter goriva kako je i bilo.
Ne znam jesam li jedini imao ovakav problem(frgici su garantirano ispravni) ili sam to jedini pokusao isterati do kraja.Rijesenje je vrlo jednostavno i pozdrav injzinjerima u Italiji,nek si pozdrave mamu.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
3alfa3:
--- Citat: dario007 - 06 Lipanj, 2018, 12:49:48 ---Ne znam jesam li jedini imao ovakav problem(frgici su garantirano ispravni) ili sam to jedini pokusao isterati do kraja
--- Kraj citata ---
Boldano :icon_thumright:
dario007:
Jedino sto na oko primjecujem je to da sad gorivo putuje pulsirajuce kroz crijeva,a prije je islo u mlazu(puno crijevo).
Karb na ulazu goriva ima "labirint" i bakreni dio 2 ili 2.5mm ulaz za goriva(dio koji iglica zatvara) ali ocito pumpa ima prejak udarac u taj dio i ne moze zatvoriti gorivo u dijelu kad je vakum najjaci,a potrosnja goriva najmanja. :icon_thumright:
3alfa3:
da, ocito je problem u prejakom pritisku pa iglica nije mogla zatvorit, a visak negdje mora izac.
Nadam se da si to rijesio jednom zauvijek, ja sam si samo malo pomogo sa onom diznom u crijevu, nije mi se dalo kemijat jace po skuteru.
Ali sam i na oduske casice stavio crijeva tako da ne kenja mjesavinu (znas da sam radio premix, inace me to nebi smetalo jer bi benga ishlapila) po karbu nego na cestu, cisto iz estetskih razloga
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju