Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Corector:
Braco.
Za mene je purejet broj 1, nije u performansama ko karbos jer ne moze izvuci potencijal rezo spuha, ali najbrzi je definitivno piaggio karbos zbog najveceg prijenosa.
Moze i minarelli ici, ali budimo realni, koliko on trazi para?
Druga stavka, raspada se, puno toga sam mu zdrobio, variomate, remenje, rolica i klizaca ne mozes namjenjati, dosjed primara, par pomicnih polutki jer su pinovinrasturili kanale.
Dobar je minarelli ako se povremeno koristi, tu moze proc, ali nisam na tom nivou i nema sanse da se vracam.
I ima dobar start.
I nema normalnog skutera s minarelli masinom :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Bio sam veliki fan minarellija, ali znao sam da je piaggio bolji. Kad mi je se ukazala prilika skocio sam na piaggio i snasao se.
Imao sam i peugeot, i piaggio karb, i hondu, i kymco, i tgb... uzeo sam si ono kaj mi je najbolje i sto se najmanje raspada
Zakljucak, ne pase mi minarelli iz objektivnih i subjektivnih razloga.
Nema prikladnog modela, ucestalo stelanje, cesci neocekivani kvarovi, me vise jednostavno ne zanimaju.
Volio bih vidjeti minarellija koji ide bar 115kmh gpsa.
3alfa3:
promjer bolcne na minarelliu :toothy12:
SF2 Freak:
Minareli nema neku krajnju ali iapucava ko metak. Jos skakanje one masinice :toothy9:
mauricio:
--- Citat: Corector - 01 Lipanj, 2018, 14:41:38 ---Braco.
Za mene je purejet broj 1, nije u performansama ko karbos jer ne moze izvuci potencijal rezo spuha, ali najbrzi je definitivno piaggio karbos zbog najveceg prijenosa.
Moze i minarelli ici, ali budimo realni, koliko on trazi para?
Druga stavka, raspada se, puno toga sam mu zdrobio, variomate, remenje, rolica i klizaca ne mozes namjenjati, dosjed primara, par pomicnih polutki jer su pinovinrasturili kanale.
Dobar je minarelli ako se povremeno koristi, tu moze proc, ali nisam na tom nivou i nema sanse da se vracam.
I ima dobar start.
I nema normalnog skutera s minarelli masinom :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Bio sam veliki fan minarellija, ali znao sam da je piaggio bolji. Kad mi je se ukazala prilika skocio sam na piaggio i snasao se.
Imao sam i peugeot, i piaggio karb, i hondu, i kymco, i tgb... uzeo sam si ono kaj mi je najbolje i sto se najmanje raspada
Zakljucak, ne pase mi minarelli iz objektivnih i subjektivnih razloga.
Nema prikladnog modela, ucestalo stelanje, cesci neocekivani kvarovi, me vise jednostavno ne zanimaju.
Volio bih vidjeti minarellija koji ide bar 115kmh gpsa.
--- Kraj citata ---
Purejet je priča za sebe i tu ne da se slažem sa tobom, nego se slažem u potpunosti. Nitko osim Joga nije valjda probao složiti neki drugi tip ubrizgavanja u minarellija koliko ja znam (a ne znam baš puno) tako da i tu fali argumenata za bilo kakvu raspravu.
Dottore ima Aeroxa AC kojemu je prijenos doveden do nivoa da već dvije godine konstantnog voženja mijenja samo remen kad se potroši, bez ikakvih "raštelavanja" prijenosa tijekom perioda i bez zamjena rolica, federa i ičega. Snaga mu je negdje kao LC serijala sa ZX-om ali se manje vrti i zalegnut ide 95 po GPS-u. Troši nikad više od 3.5 litre i može pun gas držati onoliko koliko treba 7 litara tanku da se potroši.
Kad smo već kod karba, Dottore ti je naveo davno umrli minarelli koji je relativno slab, a išao je 95 po navigaciji bez saginjanja a trošio manje od 4 litre. Što znači da je ipak moguće, ali je kompliciranije. Ako je primar stavka koja odskače cijenom onda nek sve ide kvragu, pa nađu se već za 250 kn rabljeni. A što se tiće trošenja svega, to je logično da je piaggio bolji kad ima barem 20% masivnije komponente prijenosa, od variomata i remena do polutki, ali nije da je baš prevelika razlika u trošenju kad je TP TPR variomat napravio 50+ tisuća km, radio i dalje, ali je osjetio potrošenost (lagani luft na bolcni i klizište remena lagano neravno). OK, kupiš novi jer je ionako to jako puno km pa nije neka investicija, plus toga jeftiniji je nego za piaggio jer je manji :happy8:
I da, opet će Piaggio biti nijansicu brži ali realno i na kratkim relacijama i na dugim putovanjima je to previše nebitno da bi utjecalo na generalni dojam. A motor sa minarelli mašinom... Hm, da :icon_biggrin: Možda F12 LC? Mekan ovjes i dva konja komotno stanu na onaj ogroman sic.
Realno, Piaggio je puno uložio u taj 50cc agregat za razliku od minarellija koji je stao tamo negdje u devedesetima. Ali koliko god bio mali taj minarelli blok i većina ljudi ga nikad nije uspjelo naštelati, još uvijek prcne kojeg piagga u :fingering:
Zato ga neki vole i dalje :binkybaby:
EDIT:
Plus toga sve Malossijevo na minarelliju krepava. Zavjera...? :happy8:
zvonkec92:
Piaggio ima veci variomat i polutke ali ima kracu getribu, mina ima obrnuto. To sam jednom bas usporedivao i mislim da je to jedini razlog zasto je kod pijada veci prenos a kod mine manji. Jer realno da na mina getribu stavis piaggio prenos ( teorecki samo kazem ) brijem da bi to islo 120 gpsa dok pak pijado sa maleckim mina variomatom nebi iso ni 75
Usporedivao sam jednom prilikom omjer zvono/kotac na obe masine i ustanovio to sto sam gore napiso
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju