Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (45/154) > >>

2TDottore:

--- Citat: Corector - 01 Lipanj, 2018, 09:41:24 ---Pa cudo je zbog toga sto je totalno neocekivano. Znaci base klasa ide 120 i blica na autoputu jer joj nije dovoljna ravnica ni tamo :headbang:

Znaci DR evo70,karb 19,multivar, 20%getiba, Nardo i brasnarenje sveg moguceg moze zapoceti :laughing6:

Kad ce ici neki minarelli tako? NIKADA

--- Kraj citata ---

Perica a aerox sa seriskim trofijem 70,stage2 spuhom,17.5,top variom i remenom i 25% primarom i hop 118 GPS u samo 2km? Testni pilot sam bio ja a rox znas ciji je bio. Zakacit na to karb 19 i neku malo bolju rezu i di smo onda? Reko bi da ni minarelli nije bas za bacit ali i nije bas za svakog tjunera to ti jako dobro znas  :glasses9:

Sorry al moro sam ti ovo komentirat kad si se malo zaletio sa trik pitanjem :icon_tongue:

TopPerfomance4:
jel se potrošnja promjenila kako kad je sad dell 19?

RunnerSukosan:

--- Citat: TopPerfomance4 - 01 Lipanj, 2018, 12:40:15 ---jel se potrošnja promjenila kako kad je sad dell 19?

--- Kraj citata ---
Naravno da je veca

dario007:
Power je bas tezak...ima 107kg,Corector je oko 190cm i 90+ kg.On kaze da ga je 123km/h po satu vozio i da bi isao jos da je bilo ravnice.

Cak s leovincetom je isao toliko po satu,ali jako je ovisilo o vjetru i idealnim uvjetima...Sa nardom i samnom gore ide pod obavezno 124-126km/h,a evo kad si uporan ide i preko 130km/h(sat laze nekih 7-8km/h).Samo s Nardom je puno vise snage,a vrti se 10100 start pa malo padne na 9700-800.

Ja sam odusevljen,kao i svi koji su probali :D

Bitna stavka je da uspravan na 1/3 gasa drzi 102-105km/h na 9soma.

Potrosnju nisam mjerio.Moram srediti preljevanje karba,pa cu izmjeriti,ovako dosta goriva baca po cesti...

mauricio:
Correctore, ti si očito jako razljutio ovog starog člana koji ima 1 post (sada 2) u zadnjih 3 godine :

Interesantno je kako su neki vozili Piaggio cijeli život pljuvajuci po Minarelliju, i prešli na kraju na minarelli sa smješkom na licu, a još interesantnije je i kako je bivši doktor Minarellija koji je pljuvao po Piaggiu otišao u Piaggio vode. Nekad je to bio rat gori nego između Dinama i Hajduka, bez pobjednika na žalost...

Al sada vidim da je premalo Minarellijevaca na forumu da bi nastavili ovaj nikad završeni (i besmisleni) rat  :happy8:

Malossi je kriv sto posto kad je napravio MHR RC-ONE blok za Minarelli (Piaggio blok sa nosačem mašine za minarelli)  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju