Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
--- Citat: Corector - 31 Svibanj, 2018, 23:17:36 --- :toothy10:
Rade, koliko je potrosio tvoj nrg danas?? Bokte strusio je cijeli rezervar ako je onaj pokazivac goriva dobar za vrijeme danasnjeg east side drag-a :laughing9:
Znam da nesto ne stima s pokazivacem, al svejedno me zanima posto si ga utocio.
--- Kraj citata ---
Ulio sam 4L s tim da sam zalio cijelu benzisku,na pistolju nije izbacilo.Uglavnom karb preljeva opasno,pa nebum racunao potrosnju dok to ne saniram...
Al je postalo zanimljivo u temi,turpija nikad nije dobila ovoliko pohvala :)
Hvala na pohvalama decki,ni sam nisam znao da ovo ide toliko dobro.Kad sam uz dacerovsa stao,vidio sam da otkida.
Moram probat opet s dacerovsom,sad kad ne prevrtava...
Corector:
Pa cudo je zbog toga sto je totalno neocekivano. Znaci base klasa ide 120 i blica na autoputu jer joj nije dovoljna ravnica ni tamo :headbang:
A i setup je pristupaca, pa je jos zanimljiviji.
Znaci DR evo70,karb 19,multivar, 20%getiba, Nardo i brasnarenje sveg moguceg moze zapoceti :laughing6:
Pohvale za otkrice kombinacije koja je za Oskara, meni je to full uzbudljivo i cijenim to jer si kralj base klase di se treba fakat najebat s iskustvom, a ne jebenim parama koje niti malo ne cijenim jer takvo dokazivanje je besmisleno. Ovo je fora i moram da te ispostujem!!!
Kad ce ici neki minarelli tako? NIKADA
Kad ce ici neka peza tako? NIKADA
Kad ce ici neki purejet tako? Mozda hoce kad se stavi getriba :toothy9:
dario007:
Da,da setup koji kosta jako malo,a pruza jako puno.Ne zelim ni pomislit sta bi to radilo na jednom Zipu ili necem slicnom.
Evo racunice koliko kosta sloziti tako nesto na novo:
Drevo-110eura
Multivar-54eura
Malossi primar-55eura
Ljubicasti centralni-12eura
Karbon lamelice-15eura
Karb 19-21- 45-100eura
Nardo(rabljeni)-75e
Ispada 370e sa svim novim dijelovima osim auspuha.
Mene setup kostao sicu.Mislim da sam kupio rolice,temperaturni sprej i tako neku sitnicu koje se nemrem ni sjetiti.
Uglavnom ispod 200kn,ali sam sve te dijelove imao doma pa kombinirao.
Corector:
Moras jos sloziti jednog pravog dailya, nekog purejeta nabudzi, dosadit ce ti sad kad si dosao do kraja :toothy12:
RunnerSukosan:
Ja i dalje napominjem da bi trebalo onog mhr-a za 350 kn na puru nabuđit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju