Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (25/154) > >>

dario007:
Olaksao sam rolice jos malo.Sad sam na 8.3gr/9000 okretaja

Ovako izgura remen sa 0.7mm sajbicom

Trenutno je 0.9mm gore i nije dobro,moram se vratiti na 0.7 jer ovako prerano izgura remen i krajnja i putne brzine su 3-4km/h manje.

Potrosnja je ~3.8L/100km(nije skroz precizno jer sat nije radio neki dio puta,pa sam zapamtio i racunao preko mapsa kolko km dodati).Ako ne dodajem km,nego racunam ono sto po satu pise ispada 4.4L)

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

dario007:
Danas pofarbane neke sitnice.Nisam imao spreja za poklopac magneta i retrovizore,pa ce to drugom prilikom.Ubaceni i novi serafi za vizir.

Slozena blokada

Naravno novi serafi na cdi,termobuziri na zice u cdi-u i stopica di se veze blokada i signal sa pickupa.
Prekidac sam tutnuo s prednje lijeve strane sica,da je brzo pri ruci.Tu je i plocica za stelanje,tako da se skine poklopac i odmah se stela.

Danas jos jednom probao kajlu i nema pomaka,osim sto je reskija i glasnija masina,tako da se vratio na serijsku ponovno.Odmah pregledao i namotaje sto je frend Dax lemio.Sve je beton,na lemove sam namazao diht masu kako je Corrector preporucio i sklopio sve nazad.Odma i onaj konektor pocistio i malo bolje namjestio,jer sam u onoj zurbi sve zbrda-zdola sklopio.

Skinuta i prednja maska radi ovog sata sto nekad broji,nekad ne,zica je uredna,kablovi su malo zapinjali,pa je malo bolje provedeno i na jedan dio zaljepljen armaflex da zice idu po mekanom.

Morat cu izgleda sat otvorit pa vidit da nije neki lem u banani,ili posudit unimer pa ispitat dio po dio.Malo je zajebano kad si sam vrtit kotac i pratit jel pokazuje ili ne,pa sam kemijao sa dizalicom od auta,ali nista pametno nisam otkrio i napravio,osim sto sam zabice postavljao di nije bilo i poserafio to kak treba.

Narucio zadnju michelin power pure,260kn ispada.Da prva nije okej i te iste marke,nebi isao na Michelin,uglavnom je bilo koja nova bolja od evo22 iz 09.g sa ispucalim bocnicama.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

TopPerfomance4:
što je sa satom ne pokazuje kmh?

dario007:
 :dontknow:

Malo pokazuje,malo ne...

TopPerfomance4:
Meni je pokazivao malo sad nikako koda se ti skuteri dogovaraju kad će se pokvarit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju