Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
I novu bobinu :)
Bitno da je pokrpani pokrpan :happy3:
Jucer je pao nexus 125,pa to dzubre nejde nikam,igrao sam se s njim.
Na slavonskoj je milina 7800 okretaja drzi izmedju 90 i 94 km/h.
Kod Daxa na ravnici smo ga raspirivali,ja sam ga 114km/h po satu naserafio,Tomi je nesto manje,mislim da je 112km/h rekao.
Fali mi nekih 200 okretaja,ipak je na 9soma najjaci,pa cu jos malo pobrajsati rolice.To su i decki rekli vrti to,vrti :D
Corector:
--- Citat: dario007 - 11 Svibanj, 2018, 01:24:38 ---Nije sfusario,zalemio je bogovski i onda s dva udarca fiksirao plocicu.
--- Kraj citata ---
Pretpostaljam, iz trzaja :toothy10:
Imao si srece, polagao sam nade do zadnjeg mjerenja na samom izlazu. To se uredno zalemi, i preko spoja nabacis flekicu diht mase nek apsorbira vibracije i dobro ce to biti.
Dax:
--- Citat: Corector - 11 Svibanj, 2018, 08:05:01 ---
--- Citat: dario007 - 11 Svibanj, 2018, 01:24:38 ---Nije sfusario,zalemio je bogovski i onda s dva udarca fiksirao plocicu.
--- Kraj citata ---
Pretpostaljam, iz trzaja :toothy10:
Imao si srece, polagao sam nade do zadnjeg mjerenja na samom izlazu. To se uredno zalemi, i preko spoja nabacis flekicu diht mase nek apsorbira vibracije i dobro ce to biti.
--- Kraj citata ---
A sve znas trzaj je majka
Nabitnije je da se dovezao doma
A i imali smo sve djelove tako da sta god da je otislo bi slozili
Eto ispostavilo se da je samo lem puknuo,raskopali malo plastiku oko spoja da se primi za zdravi dio i rijesili problem iz trzaja
Hvala jos jednom na javljanju u gluho doba noci
Ko da si znao da nije zajebanica nego da trebamo tvoje strucne savjete :)))
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Sta cu vam ja oko karbosa, kad budete purejeta slagali onda cu vam tek pomoc :icon_biggrin:
Tomi_ZG:
Sada ti namotaji voze 100 hiljada bez problema,Dax je to dobro napacao nema tu više brige
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju