Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Znam,pa pisao sam gore...
Nebi se slozio da mu treba turaza,na turpiji sam dobio 7gps-a u centru powerbanda.Ovaj leovince pak nemre prek 10200 na krajnjoj.Nema tolikog brijega koji bi ga naterao preko toga.
Meni je bitno odrzavanje brzine na malom gasu i vislje putne brzine.Drevo i tako nema snage za preko 95-100gps-a ako ne zalegnes,a tako se ne vozim na dnevnoj bazi.
dario007:
Isprobao danas krajnju zalegnut da samo oci vire.Navrtio sam ga 118km/h po satu,mozda bi islo jos koji km gore ,samo mi sfalilo ravnice.Okretaji 9400 :)
Prezadovoljan sam kako se ovo vozi,da mi je netko rekao da to bude ovako dobro,nebi vjerovao.
Nije da trga,ali momentan je brutalno i ne vrti se nis,ne dreci se i ima visoke putne brzine,a masinu uopce ne kolje.Od 5000-8500 soma se osjeti onaj momentni udarac,kasnije slabi.Sutra idem s rolicama 8.5gr pa cu blokadom probati di je najjaci i tako postelati.
Slozio sam i lulicu 10cm dugu unutarnji fi 20mm,ostala je dizna 78,moram probati 75.Airbox je sad necujan i to lajkam.
Tomi_ZG:
Bome viši nivo
dario007:
Postelan prijenos i karb.Za neku finesu bi trebalo jos 0.1gr olaksati rolice.Najjaci i najmomentniji je od 8400-9000okretaja.Tako da od 9.1gr do 8.65 ide skoro isto,samo je startniji i zivlji sa 8.65gr i bolje drzi okretaje.
Nisam nikad cuo ili vidio da netko vozi 8.65gr rolice.
Odrzavanje brzine ide 7000 okretaja 72gps-a,8000 82 gps-a
107+gps-a drzi 8800-9000 u punom gasu.
Evo jedan video iz voznje,setup je u potpisu.
aragonY:
8.65gr, ko da voziš pežu čovječe ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju