Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Dax:
Za kajlu sam ti rekao odavno,pali samo na rms radilicama
Budem bas izmjerio tocku paljenja pa cemo vidjet koja je razlika na 3 radilice
Ova getriba je mislim potpuno fulana za base,tu mac
Ok ako te ne brine start i ako mislis radit vece rute pa ti treba krajnja i veca putna
Sve u svemu odlican gradski setup si slozio
Kakav si sad na potrosnji?
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dario007:
Pa nije fulano,ne osjeti se taj start tako jako jer je momentan nisko,pa to lako pregura.To se i tako osjeti samo kad pun gas krenem,kad krecem lagano ide ko sa serijskom getribom.
Uostalom budes probao,nebus vjerovao koliko momenta ima.Meni se svidja odrzavanje brzine oko 100 po satu ispod 9soma okretaja.
Za potrosnju ti nemrem precizno rec,jer mi cajger malo radi-malo ne,kad popravim to,javim...
Btw-jucer mi je u voznji ispao seraf ler gasa...nemres vjerovat,pa sam pripasao sa phbg-a
Dax-poljepio sam one tvoje rolnice,sad su ko nove opet :D
Corector:
Mrale svidja mi se ovaj triperski setup. Moram probat tu getribu, ako bidem extremno sretan, mozda bi ti mogao ponuditi 7% svoj primar za to.
Ali sad ziher nemres izbacit remen do kraja, ili pak, budes imao manje okretaja. Jesi razmisljao da ogranicis variomat na kraju i da dozvolis masini da se razvrti u krajnjoj?
dario007:
Budes probao...
Pa nema mi smisla ogranicavat variomat,cak i da bi to isao radit,onda treba piksu slozit na polutki,a ne na variomatu.Onda nebi ostecivalo remen.
Nekako mi je logicnije da je veca krajnja ako je masina u centru powerbanda,jer je tako vise snage.Nisam provjeravao ali sam siguran da remen nejde u vrh,ali mi to nije ni bitno.
Malo je umrtvilo start,ali nista strasno.Stavio sam leovince plave federe kvacila i sad starta na 4.5-5soma.Gore je i sajbica 0.9 mm da mu max olaksam start.
Zanimljivo je da se od starta masina izvuce s vrhom gasa i nekih 8soma okretaja do 85km/h i to ne da se teli nego bas momentno ubrzava.
Moram zblokirat prijenos i ubacit teske rolice da vidim di je najjaci,pa tako podesiti okretaje.Nebi vjerovao,ali s duzom getribom mi stabilnije drzi okretaje,oscilacije su minimalne.
Corector:
Jel znas kako ogranicit rad variomata?
Podlozis sajbu izmedju pomicne polutke i kvacila, odnosno izmedji semeringa te polutke i kvacila. Efekt ti je isti kao prsten na variu.
Treba mu turaza za krajnju,svaki se razvrti, cak i mrtva serijala tako dobiva na krajnjoj.
Edit nisam vidio da si napisaao vec
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju