Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (8/56) > >>

ivano_007:
Sve objašnjeno, nema se tu ništa za komentirat. Nit ti postavljaš ikakva pitanja, znaš šta radiš i samo objavljuješ ;D

Corector:
Kad nema komentara, nema ni sumLJi, Zvonkec vjerujemo ti u uspjeh, jako dobro ti to brasnaris :notworthy:

zvonkec92:
Hvala mralenčad...

Rjesio sam i brezone auspuha, iskopao medu serafima tocno iste takve brezone samo malo duze brijem da su od nekog auta.

serijski karb 26mm zamjenio sa 30-kom

I kinesce gotovo :D

Upalio je ko mina, odradio malo na leru, posle toga jos jednom prestelao ventile i napravio krug po kvartu. Za nijansu ide bolje, cini mi se da sam izgubio malo momemta jer jebiga ipak sa jacom kompresijom ide bolje nego sa slabijom ali sad mi je nekak vozljiviji, ne lupa ne tuce nis u radu ( ocito prejake detonacije ) sad bas ljepo prede u leru. Ovaj karb ima dosta veci hod klipica pa se treba cjeli izvinut da bi dao gas do kraja al dobro tak se i onak nikad ne vozim. Sa punim gasom se osjeti da ide bolje i dublje se cuje usis sa ovim karbom bez obzira kaj je airbox.. Sve u svemu prezadovoljan sam, sad jos moram vidjet potrosnju i skarabuđit kiler :D

Stay Kinez  :headbang:

zvonkec92:
Danas mi postar donio paketic a nutra  :love4: poklopac glave

Moram si jos naruciti ovih plavih fancy šerafa da nisu bas najobicniji. To je inace seraf za lajtung kocnice ali moze se upotrijebiti i ovdje jer je isti navoj i na isti princip se spajaju crijeva.

Tu je i kiler, ovaj debeli izvod ljevo na sredini cu dati zavariti jer je visak. Gornja dva su ulaz i izlaz a dole desno cu si napraviti cep kada mjenjam ulje da mogu ispustiti sve iz kilera, tj da se to staro ulje ne pomjesa sa novim prilikom izmjene.

zvonkec92:
Šerafi naručeni. Uzo sam dva fancy plava i 10 normalnih zeljeznih ( od toga 5 sa M10x1 navojem i 5 sa M10x1.25 ) + 20 podloski

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju