Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
zvonkec92:
Cak bi reko da se u prvoj najmanje osjeti, jednako krece i nisam primjetio da je ikaj duze na kvacilu prilikom kretanja u odnosu na prije. Ostale brzine se dosta osjete :) Bas sam zadovoljan ovim upgradeom
matija84m:
Bitno da u 1. Nisi nis izgubil :icon_thumright:
Dmiki:
Zvonkec92 moram da te pohvalim za sve ovo sto si pisao i objavio za prepravku i popravku zongshen agregata. Slucajno sam naleteo na temu,procitao,i zahvaljujuci tebi prepravio moj motor sa mrtvih 125 na odlicnih 200cc. Dok nisam procitao temu nisam ni znao da se to moze. Jedino sto sam ja za razliku od tebe imao vise poteskoca za prepravku jer je moj motor megelli i nosi sym agregat koji je slican ali ne potpuno isti kao zongshen...ali sam i pored poteskoca ipak na kraju uspesno zavrsio agregat. Jos jednom sve pohvale za tvoj rad,opis i slike....
zvonkec92:
Ajde bas mi je drago da je nekome tema pomogla, otvori svoju pa stavi slika bas me zanima koje su razlike u masinama :D a mozes i ovdje u moju stavit slike. Cini mi se da sam prije nesto gledo te megeli masine i izgledalo mi da su cilindri isti, ostale stvari nisam proucavao :D
Dmiki:
Da znas da cu da postavim neke slike ovde da vidis koja je razlika,inace temu ne otvaram posebnu jer sam ja pratio tvoje slike i po njima radio 😊 ali samim tim nisam slikao tako opisno sve sto sam ja radio. Ali da nisi ti postavio temu,ja bi i dalje vozao 125cc a razlika je oogromna. Jedino sto neznam dal zbog povecanog kompresionog odnosa,ali sad ne moze da se zavrti na bas visoke obrtaje. Ali sam promenio lancanike,a promenio sam i zupcanik na radilici i korpu lamele,stavio od apolla 250,sve pasuje samo korpa ima manje,a zupcanik na radilici vise zuba pa se promeni ceo odnos. A jos da kazem,a i stavicu slike,razlika u agregatima je ta sto moj agregat ima lanac koji okrece bregastu,i sam8m tim je i radilica na toj strani kraca jer nema onaj zupcanik nego mali lancanik. Tako da sam morao da obradjujem i skratim osovinu na toj strani...onda je i cilindar drugaciji jer ima otvor i klizace gde prolazi lanac..a da ne pricam kako je nov cilindar vislji i kako ne postoji lanac koji pasuje posle zamene cilindra od 125 na 200cc,nego sam se snaso tako sto sam dodao 2 alkice na rastegnuti lanac,jer na n9v hvali taman nekih 2mm da dohvati lancanik bregaste,a na rastegnuti,koji se inace baca,taman dohvati oba lancanika...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju