Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna Vision 2 - poboljsavanje performansi

<< < (7/8) > >>

Aleks:
Pocetnik ti stvarno guras nos u sve i baljezgas same gluposti.
Pogledaj koji topic ispod ovog, usporedbe spuhova, TT i ZX imaju identicne krivulje snage... TT = ZX.

lunavision2:
pozz,,,ja mislim stavljat kit na lunu,,sad nezz dal trebam mjenjat i vriomat?koji variomat ide i dali uopce postoli xD?

wonderkid:

--- Citat: lunavision2 - 11 Rujan, 2009, 07:36:12 ---pozz,,,ja mislim stavljat kit na lunu,,sad nezz dal trebam mjenjat i vriomat?koji variomat ide i dali uopce postoli xD?

--- Kraj citata ---
pa trebao bi,najpozeljnije bi bio malosijev variomat

lunavision2:

--- Citat: wonderkid - 11 Rujan, 2009, 14:16:10 ---pa trebao bi,najpozeljnije bi bio malosijev variomat

--- Kraj citata ---

jel bi trebo i karburator,fedre i jos je on nes reko al nezz sta imas to u luna podljsavanje performansi part 2(to sto mi je on rkeo)

wonderkid:

--- Citat: lunavision2 - 11 Rujan, 2009, 14:56:59 ---jel bi trebo i karburator,fedre i jos je on nes reko al nezz sta imas to u luna podljsavanje performansi part 2(to sto mi je on rkeo)

--- Kraj citata ---
najbolje bi bilo kupiti karb delorto 17,5 i malosijev komplet federcica te ako imas nekoga iskusnijeg koji zivi blizu tebe da ti to namjesti kako se spada jer vidim da ti stelanje nije jaca strana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju