Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision 2 - poboljsavanje performansi
pajo:
ja imam na kinezu mašinu ko luna i tropy gore.a mislim da je radilica di dođe vario 13,3mm ali nisam sigura(bilo bi dobro da neko provjeri)
animatrix:
da se ubacim u temu... na svojoj luni sam cackao auspuh.. razvalio sam ga i izvadio pregrade, osjeti se da je motor zivlji, zatvorio sam egr ventil, stavio otvoreni cdi i na kraju sam imao sranja s karburatorom pa su mi to zamjenili pod garancijom. i od tada motor ide kakvih 70 na ravnom i 75 na blagoj nizbrdici. osjetim da kad prijedjem 55 motor pocinje dizati okretaje.. zanima me, ako stavim lakse rolice, hocu imati jednaku maksimalnu brzinu ili ce se ona smanjiti proporcionalno koliko se poveca ubrzanje?
stupar:
--- Citat: animatrix - 19 Studeni, 2008, 17:28:14 ---da se ubacim u temu... na svojoj luni sam cackao auspuh.. razvalio sam ga i izvadio pregrade, osjeti se da je motor zivlji, zatvorio sam egr ventil, stavio otvoreni cdi i na kraju sam imao sranja s karburatorom pa su mi to zamjenili pod garancijom. i od tada motor ide kakvih 70 na ravnom i 75 na blagoj nizbrdici. osjetim da kad prijedjem 55 motor pocinje dizati okretaje.. zanima me, ako stavim lakse rolice, hocu imati jednaku maksimalnu brzinu ili ce se ona smanjiti proporcionalno koliko se poveca ubrzanje?
--- Kraj citata ---
gdje se nalaze tacno te pregrade u spuhu?
pajo:
ajde molim vas jel bi mogo neko provjerit kolko je mm.na radilici di dođe vario(stvarno mi je hitno)
pajo:
ajde ljudi vi što imate lune i što ste imali pomagajte treba mi.kolko mm ima na radilici di dođe vario :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju