a sad iman taj problem sa leron i nije ustiman tako da ne mogu bas rec.
sa arrowon je ima veci šut u startu ode nekako oduži pa povuče. Sa yasunijen neman onu agresiju za na kolo, nego mu treba neko vrime da zavrti. Može bit da je do teskih kuglica (7.2g) ili crnih federa na kvacilu mozda ipak trazi bile/zute. To cu sve znat kad karburator uštiman.
Al šta se tiče ubrzanja osjeti se da jace povuce i nema kraja samo ubrzava i ubrzava. al ono sta me impresioniralo je da je pretih. Arrow mi je sluzija ka brzinomjer po kreštanju bi zna jel triban usporit.. Ovoga nema cut a skut piči.. jedva san se zaustavija 2 puta jer nisan ima dozivljaj da iden toliko brzo
auspuh je proša već kroz par ruku tako da ne znan sta su oni radili sa ovin topon dosta jadno izgleda po pricama proslih vlasnika mislin da je neko grata za skinit yasuni naljepnicu pa triba top okrenit za 180 navodno je tamo cist.. Cudno mi je sta ovaj komad sta top ucvrsti za lonac se rasirija i zbog toga top vibrira.. Pošto neman vrimena za neke kemije samo san ga ukrivo sad stega tako da drzi cvrsto top tj da ne vibrira.