Općenito > Propisi

Uvoz auta iz Srbije?

(1/3) > >>

ivano_007:
Ova tema mi je nekako najispravnija za moje pitanje :icon_biggrin:

Jel iko ikad uvozio auto iz Srbije? Koji su nameti, koliko, PDV, carine, di, šta? Mislim se kupiti nekoliko "oldtimera" u Srbiji i dovuć ovdje (tristaća, fiću i tako).

zvonkec92:
da nisi i ti nanjusio ono warburga cvaju sa 50 hiljada km? ja i stari ga gledali al sve se bojim kolko bi davanja jos bilo za takvo neekolosko vozilo.

balki:
Reko bi ovako neinformiran da bi ovo bila struktura troskova:
Porez
Carina
Trosarina
Homologacija
Ishodjenje papira da se radi o oldtimeru

ivano_007:
Hahah nisam vidio tog Warburga, a koji je njihov oglasnik najbolji, nešto ala naše njuškalo?

Vjerovatno ću dobiti jednu vespu staru 50ak godina očuvana maksimalno (sa 2 sjedala). Pa su me zaintrigirali opet oldtimeri (tristać najviše). A u Srbiji toga ima jeftino, to se još vozi po njihovim cestama.

A balki i ja sam to pronašao, al sve se mislim da bi mi netko konkretno mogao reći "fiću ti oni procjenjuju prema katalogu na toliko i toliko, tu bi ti mogli uzet toliko. Za CO2 plaćaš u rasponu od 100-500kn, za warburga ćeš platit toliko recimo, od tajnih troškova imaaš to to i to". Nekakvo iskustvo mi triba, a ovako kad po internetu čitaš, na svakoj stranici je drugačija priča. A tih oldtimera u Srbiji ima na tone.

Baj d vej, ako Zvonac misliš na onog narančastog Warburga za 1300€, ufffff da mi je ono imat, onda mogu i umrit u njemu

firkefica:
evo ja sam uveo auto iz DE prije 3 tjedna... 176 grama co2, plus oprema me carina i ekologija izula 20 tisuca kuna... porez na vozila starija od 10 god se ne placa... homologacija je 680 kuna
ako imas vezu iz oldtimer cluba oni srede za dzabe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju