Tehnički kutak > Injection
Aprilia Purejet slabo ubrzanje od 30-50 km/h, neće u okretaje
Corector:
Kratka verzija je za karb verzije, ona izvlaci vise snage u uzem rasponu okretaja. Dok je duga verzija obavezna za ajnspric, a radi jako dobro i na karburatoru gdje je motor raspoloziv na sirem podrucju okretaja i moze se voziti s manje gasa i okretaja. Daje malo manje snage, ali je elasticniji pri manjim brzinama i u startu.
Za purejet obavezno dugu granu, TT, ZX, ZXR, GP, inace ce ici slabije, i moze pucati na auspuh. S ostalim auspusima mozes samo izgubiti ili eventualno biti na istom, tako da ti se tu ne isplati eksperimentirati po pitanju auspuha.
Ako zelis neki rezultat, moras i suradjivati, dakle poduzeti nesto i tek nakon toga te se moze usmjeriti dalje. Tesko je krenuti s mrtve tocke i sa pretpostavkama, tu moze biti i nesto drugo problem, ali tek kad probas neke stvari onda si korak bkize rijesenju.
dario007:
Al meni nije jasno zasto opet teras po svome?
Znaci ako sam ti dao savjet da MORAS staviti centralni serijski feder da ta kombinacija radi,onda napravi tako.Ako to ne pomogne do kraja,onda trpaj te crne federcice.Purejet je momentniji tako da vjerovatno nece trebati,ali sam ti napisao za svaki slucaj.
To sto ti pisem moze potvrditi bilo tko ko je stelao piaggio prijenos i probao par kombinacija,ja se iskljucujem...
Corector:
Ne trebaju crni federi na serijskom variomatu i cebtralnom. Ispaljije kao iz pracke s originalom. Ima vise komenta od karba pa zato. Naravno, ako ke sve ostalo ok.
Cuki_16:
Dario, probat ću po tvom savjetu. Ako ne rješim problem se javim da vidimo što dalje. Mada nisam siguran kad je mijenjan remen dal može to i do njega biti ili da se potroše u variomatu oni kanali u kojima su rolice jer ima 35 000 km.
Cuki_16:
Još me nešto zanima. Dal treba biti kakva podloška iza variomata ili sprijeda?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju