Tehnički kutak > Injection
Aprilia Purejet slabo ubrzanje od 30-50 km/h, neće u okretaje
Cuki_16:
Imam jedan problem sa SR-om a ne znam da je do auspuha. Problem je taj što se nakon usporavanja do 20-30 km/h nakon ponovnog dodavanja gasa motor jako dugo razvrtava i drži na oko 65000-7000 o/min do nekih 55-60 km/h onda ponovno dobi snagu. Rolice su 5,0g, sa 4,8g sve ide još lošije, a o uzbrdicama da ne govorim. Spusti se na 5500 o/min i ide ispod 30 km/h. Gore je Leovince ZX i po savjetu sam probao zamijeniti centralnu oprugu sa Malossi ljubičastom ali se stanje nije ništa popravilo. Ima li netko slična iskustva i kakav savjet?
dario007:
Ako je serijski variomat,onda stavi serijski centralni feder.
Ako to ne pomogne do kraja,onda "broj" tvrdje oprugice na kvacilo.Rolice imas okej,pa ces vidjeti s kojima je bolje... :icon_thumright:
Cuki_16:
--- Citat: dario007 - 16 Ožujak, 2018, 11:43:41 ---Ako je serijski variomat,onda stavi serijski centralni feder.
Ako to ne pomogne do kraja,onda "broj" tvrdje oprugice na kvacilo.Rolice imas okej,pa ces vidjeti s kojima je bolje... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Imam za sada serijske fedriće gore. Po savjetima nisam stavljao ove koje sam dobio uz auspuh jer su rekli da nema potrebe. I dal ti fedrići nisu zaduženi samo za start? Dal su oni mogući uzrok i dok je motor u pogonu da padnu okretaji a on da ih ne digne onako elastično dok se daje gas?
dario007:
--- Citat: dario007 - 16 Ožujak, 2018, 11:43:41 ---Ako je serijski variomat,onda stavi serijski centralni feder.
--- Kraj citata ---
Cuki_16:
Zanima me dal ti fedrići nisu zaduženi samo za start? Dal su oni mogući uzrok i dok je motor u pogonu da padnu okretaji a on da ih ne digne onako elastično dok se daje gas?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju