Tehnički kutak > Tuning skutera

deak-vxr

<< < (8/9) > >>

di.ky.73:
Inzinjerstvo ili ne...ako se vec upustas u taj posao onda ga moras znati i odraditi ga...moje misljenje...

igor.sb:

--- Citat: zvonkec92 - 21 Ožujak, 2018, 23:28:09 ---ma to je sve cesme ko i onaj moj deak kaje bio na rockyu. Vuna izgorila pocrnio sav, neda se raskopat povaren sa svih strana sranje i g#vn% od lonca eno ga stoji u kanti za zeljezo ceka termin kadce se ic na otpad da ga bacim jer inox nemam s cim varit da ga skrpam a placat ne mislim nikome. Dok je bio na skuteru radio je oke al nakon dve god kolko sam ga vozio dotrajao je. Ventili gore ja bi reko prije od prevelikog promjera grane. Meni nikad nije ventil izgorio jer sam taj lonac imo na serijskoj grancici... i ja tvrdim da je deak sranje.

--- Kraj citata ---

sranje il ne
ak se ne varsm, tvoj deak je bivsi pralasov deak, koji je kupljen od 1. vlasnika kekia s foruma
isti taj deak je bio među prvima ako ne i jedini tada u slavoniji prije 15 god

kazes dotrajao, vuna izgorila, pocrnio, bas cudno, pricas o njemu kao da je bio nov, a ne presao more kilometara, par vlasnika....  :laughing6: :laughing6:

zvonkec92:
Bio je dobar dok je bio u komadu, kad sam ga krenuo raskapat sj#bo ga cjelog jer se neda uopce ljepo rastavavit sve je povareno na sve strane. sad ga samo mogu bacit :( steta a svidao mi se. Znaci zadnja ona selna na kojoj su popnitne umjesto da se samo sa njima drzi jos je tockasto zavarena za plast, sredisnja cjev napred pak zavarena za onaj dio, sad to vise na nista ne lici cjeli spuh je izgrobaren jer se drugacije nije dao rastavit nego stemajzlom i cekicem

SF2 Freak:
Suludo je usporedivati deaka sa akrapom. Deak se radi u podrumu dok akrapa rade u tvornici i imaju cijelo postrojenje i racunala koje kakva za izracune i kaj ja zanam. NA kraju krajeva imaju i obucene ljude za to.
Ovaj u šupi moze priblizno napraviti dobar spuh ali nikada to nebu kao Akrap , Yoshimura itd

dk7:

--- Citat: Tomi_ZG - 22 Ožujak, 2018, 15:32:12 ---Da,Y pipe je jako kompliciran za napravit,svaka ti čast na živcima i strpljenju,ja bi mu nakon dodatnih 3mj. čekanja reko nek si ga nabije u guzicu

--- Kraj citata ---
Nije mi bilo hitno jer sam se normalno vozio i sa serijskom granom, ali da je moga puno prije napravit, mogao je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju