Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
RunnerSukosan:
150km/h svakako neces vidjeti :laughing7: Centr je najbolji polini kratki. PM je probao pajo s foruma, al velim... Nema ga nigdje, ako iskopas javi
BP:
Ma šta neću vidjeti, sad ga spustim niz sljeme popreko pa da vidiš, ide i 200 hehehe
Kužiš kaj sam htio reći, ne pucam na top speed, više da mi je odaziv dobar i u gradu stalno napet da mogu naglo potegnuti kad treba. Kolko sam skužio tu sad ima par varijanti kako se motor ponaša sa raznim dijelovima, pa bi volio ako je moguće odmah iz prve pogodit setup :)
RunnerSukosan:
Ma zezam ja malo :glasses9:
Pa i malossi i polini su odlicna dva variomata,, malossi je samo malo zivcaniji. Reko je aprilia top, piksa mu je problem.
Taj jasil izgleda ko kopija multivara
CoK:
@apriliatop - nikakva ljutnja ni pametovanje, samo savjet, jasno da nemos iz prve sa 2 dizne nastelat, ako je bolje to je jedino bitno...mislim da je na 20.5 od spa ler 45 plafon i mislim da sam puno i rekao ali ne bitno, nisu isti karbovi. :icon_thumright:
aprilija top:
imam multic s rijesenom piksom ako ce ko trebat :P piksa je u izradi i odma cu ju zbusit ko kod pm a da mast ostaje cok volim i ja tebe djelimo ljubav :P samo ljubav decki
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju