Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (19/79) > >>

SF2 Freak:
Skuter se ne stela prek foruma a pogotovo frga. Bogata je ti smjesa moras smanjit.

aprilija top:
mora se vozit par dana jel je svjecica bila crna tak i tak.al nvz.sewr del 19 ila ler diznu 48 del 21 ser ler diznu 50. tako da daljnje rasprave su nebitne.najlakse je naprdit velku diznu stavit gljivu i nem trokanja jel sam otiđe u okretaje pa se ne osjeti trkeljanje u niskima al jbg svako stela kak zna i umije daljnje rasprave su nebitne.izvuko sam vise snage iz motora i uglađenjije prima gas i u niskima i u visokima.ako nebude zadovoljan obratit ce se nekom drugom da mu stela motor i to je tak nema ljutnje.

BP:
Skuter sad osjetno bolje radi i bolje ide. Pomak prema naprijed je evidentan. To je i najbitnije :) a i kako kolega kaže, nemre se to u pol sata složit i iz prve pogodit. Mrak nam je pao, kolega je morao ići dalje i dogovor je kad stigne variomat da ćemo se još poigrati oko toga.
Ja sam uspio dobit ok boju svjećice, ali skuter nije išao s mjesta. Tak da trenutno u procesu stelanja radije imam malo bogatiju smjesu a da ide :)
Manju za ler i veću glavnu za 10 brojeva sam imao i velim, boja svjecke je oke, ali je trokirao na malom gasu i nije išao nikam.

Ali mene muči taj najbogatiji klipic i najspicastija igla... To bi volio probat zamijenit, jer mi se čini da dok to ne slozim da sve ostalo ispada kompromis u stelanju i peglanje tih nedostataka.

Fast Nrg:
78 dizna meni se to cini ipak premalo pa to ljudi mecu na drevo bb je nakprokletije cudoviste za stelat jer nedaje neke znakove bogatuna/siromaha tak da pripazi ja bi se radje poigro malo jos sa stelom :headbang:

BP:
Da, svakako ćemo se još poigrati. Vidi se da to nije 100% još, ali je puno bolje i vrlo blizu. Trebalo bi još i potrošnju izmjeriti, da vidimo kaj veli.
I meni je na prvu bilo čudno kako tako mala glavna i kako tako velika ler dizna, jos pogotovo kad mi je prije sa sličnim setupom ler dizne tako zalio svjećicu da ga nisam mogao ni upalit, i evo ispalo da radi bolje i bolje ide. Uglavnom na dobrom smo putu, malo još igranja i bude ko curica :)

Ako piknem Polini variomat, koji centralni feder najbolje paše na taj setup? Isto Polini? Uglađeni setup me zanima, koji ima šusa u gradskom režimu, 150km/h mi ne treba :)
Jel probao netko PM variomat? Jel se možda isplati pa da ga probam iskopati negdje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju