Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
ajlavsrku:
Bas javi dojam kakve su vilice nakon probe sa 20w uljem,planiran i ja reparaciju nakon poliranja stapova.
BP:
Javim naravno :)
Jedino ne mogu dati neku usporedbu posto je ova upside down bila zrela za reparaciju i nije radila bas najbolje.
Od pločica sam odustao, nema isplativosti.
Dok uredim ovu čeljust, dok kupim nove pločice... Dodam još malo penez i uzmem od stage 6 cetveroklipnu čeljust i beba.
ajlavsrku:
Serijska nova celjust sa plocicama je u plese oko 350 kn pa vidi koliko ti je isplativo
CoK:
--- Citat: BP - 03 Travanj, 2018, 21:59:54 ---A stage 6 pločice? Jel ih probao netko, čitao sam dobra iskustva.
Danas sam završio reparaciju vilice. Imao sam nedoumicu oko količine ulja. Na kraju stavio 1dl po tubi 20w Motula. Trebao sam ju odmah i namontirat ali neka hitna šljaka se otvorila pa nisam stigao. Sutra montaža i slikice :)
E da, osovina kroz kotač pase na ove vilice. Tj nisam skužio zakaj nebi pasala, možda sam nešto previdio?
--- Kraj citata ---
oprosti na definformaciji mislio sam da je klasicna osovina za 18 kljuc sa svake strane, ipak je ova na imbus 8 ili 10 i 18 kljuc, dakle pasu. :toothy11:
BP:
ajlavsrku, u je... pa onda stvarno nema racunice uredivati celjusti :)
Jucer sam skinuo plocice, usporedio sa novima i imaju jos cca pola mesa. Tako da cu to sve vratit nazad na skuter i u plan stavljam stage 6 celjust, pa kad dode na red... :)
Cok, nema frke, nema stete. :) Tako i tako nisam uspio nabavit osovinu. A kako sam vec bio raskopao prednji kotac i izvadio osovinu reko idem vidit u cemu je razlika i osovina se poklopi sa vilicom. I tak sam ostavio, nisam ni previse gledao jel ima kaj "skrivenog" da ne pase pa reko da pitam dal ima kakva caka. Eto onda samo cekam lezajeve volana da stignu, montiram i gaaass :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju