Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (10/79) > >>

CoK:
Original...traju 10 - 15000 i ne ostecuju disk. Zelene boje su u pakiranju. Mozda dobis malo bolje kocenje sa tipa brembom ili brakingom, ali su dosta tvrde spram serijskih i vole skripati. Za bolje kocenje, preporucam veci disk  :)

RunnerSukosan:
Original po meni i nis drugo.. Moje na runneru imaju 23000 i nisu ni blizu za zamjenu, na srku sam isto stavio original i odlicne su

ajlavsrku:
Ima san serijski disk i serijske plocice kocilo je odlicno,al su bile plocice malo potrosene i disk je ima zub pa je stavljen braking disk i plocice te pleteni lajtung koci malo bolje,a zada imam serijski disk i plocice i zadnja kocnica kopa nenormalno a jos je gumeni lajtung.

BP:
A stage 6 pločice? Jel ih probao netko, čitao sam dobra iskustva.

Danas sam završio reparaciju vilice. Imao sam nedoumicu oko količine ulja. Na kraju stavio 1dl po tubi 20w Motula. Trebao sam ju odmah i namontirat ali neka hitna šljaka se otvorila pa nisam stigao. Sutra montaža i slikice :)

E da, osovina kroz kotač pase na ove vilice. Tj nisam skužio zakaj nebi pasala, možda sam nešto previdio?

SF2 Freak:
Imao S6 plocice i to od onih najjeftinijih do anjskupljih. Izmedu ovih obicnih i sportskih nisam osijetio neku razliku ali super su kocile. Dok ove najskuplje e te grizu kao pitbull. Odlicne su ali brzo se trose.
Poslusaj kaj ti pisu stavi serijske i zaboravit ces da si ih namontirao.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju