Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (2/79) > >>

BP:
Upozoren pa predstavljen :) nisam ni skuzio podforum za nove, prenisko je :)

Potrošno svakakao ide novo, bar na tome nismo nikad stedili. Sva vozila su nam vrhunski odrzavana, imam poremecaj da sve mora biti ispravno 100%, i cim nesto odstupa od toga ne valja :)
Prirubnicu cu vjerojatno morati novu uzeti, ako ima pod drugacijim kutom. Ovako mi se fergazer naslanja na zadnji blatobran.
Vilice, vidjeti cu sta cemo sa njima. Vjerojatno ce se ove reparirati, pošto 15 godina stare vilice sigurno nisu skroz ispravne te su pre skupe kao polovne. Cijena novih je ok, ali prvo zelim biti 100% siguran da ce to biti isplativa nadogradnja, tako da ce to malo pricekati. A neki dan sam i saznao da postoji dvije verzije VXR vilica, pa jos i to treba istraziti.

Varenje nosaca celjusti na lijevanom aluminiju cu svakako zaobici. Adapter vec da, radijalno/aksijalni ce biti vjerojatno. Ali prvo treba nabaviti 13" felgu i ostale dijelove pa kad se raskopa budemo nasli neko prihvatljivo rjesenje.
Kad smo kod toga, dali pase zadnja glavcina sa 50ccm runnera na 180?

Sa NGK imamo dobra iskustva, budem probao sutra sa novom.

2 SF2 Freak> ma koma je to, izgleda da ga birtija je.. meni moj neda u birtiju tebi tvoj iz birtije  :laughing6:

igor.sb:
ne pase ti glavcina od 50
jednostavno zaboravi taj dio sa zadnjim diskom i raznim kemijama, bubanj nije los, ulozi u novu sajlu, eventualno pakne, ako vec hoces da bolje koci onda napred veci disk

ako bas bas zelis iza disk onda u potragu za blokovima od spa pa sve isprebacuj :)

nabavi original airbox, a gljivu u smece, ne znam koliko ces se usrecitit s drugom prirubnicom pogotovo pod 45 npr , em vole pucati zbog tezine karba, jer vjesi i lamata, s orig filterom je malo bolje jer sve se to drzi koliko toliko na mjestu
a i casice karba voli sliniti bas zbog toga sto je stalno na blatobranu, dase blatobran udubiti ili izrezati da malo ''upadne'' karb unutra i da se ne zulja od njega

RunnerSukosan:
Vidio sam jednog ICEa BB sa straznjom felgom od novog runnera al otom potom, glavcina ne pase nikako i to stoji.

Vilice ti pasu od vxra na klik, samo pazi da su od starog do 2005 zbog felge. Drasticna je razlika naspram ovih usd. U tim usd je mast ne ulje.
S drugom prirubnicom osim oem neces moci serijski box staviti. Kad je karb pod 45 moras i razinu plovka dostelat. To sto se karb naslanja mos jednostavno ugrijati blatobran industrijskim fenom i popigat.

BP:
Taj zadnji kotac ionako treba ostaviti za sljedecu zimu. Tako da sad razmisljam samo o nabavci dijelova. Ali kako se kaze, o tom- po tom :) Bubanj je inace meni skroz ok, ali cisto estetike radi bi zamijenio.

Novi airbox dolazi sutra, bar tako kaze tracking. Dobro si rekao, casica frge se vec izraubala, jos ne pusta ali uskoro bi mogla. Ako ne uspijem slozit da stoji uredno kupit cu originalni fergazer, blatobran isto planiram kupit novi pa nebi volio piliti po njemu :)

edit: dosao jos jedan odgovor u meduvremenu pa da se referiram :)
E vidis, piganje plastike fenom, dobar savjet.. sutra ili prekosutra cu se sa time poigrati, doci ce airbox pa ce to trebati fino pripasati. Bas sam gledao u tvojoj temi kako si preradio airbox na veci protok, skupljam info :)

RunnerSukosan:
Ugrijes i spigas, ne moras pilit, nece se to vidit od karba :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju