Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
dario007:
Ulovio si jednim dijelom druge slike te svoje najtvrđe malossi federe kvacila.Ti si metnuo najtvrđe federe,ali je set za vxr i oni su osjetno meksi.Najmeksi iz mhr seta (zeleni)za SP-a ti hvataju nekih 300-400rpm vislje od ovih crvenih iz vxr seta
BP:
Je, u pravu si. Moj je set po kat broju kupljen za deltu, jer za taj drugi set o kojem pričaš Malossi piše da su za originalni kuplung. Nisam znao tad da su federi za oba kvačila isti i da možeš uzet kaj hoćeš.
I vratio sam se na orginalni kuplung bez da sam probao nategnuti federe na delti, jer sam smatrao da što su više nategnuti da je sila/udarac na zvono manja. Tad još uvijek nisam isključio da mi možda kvačilo klizi, ali dva kvačila i dva zvona probano, sve u dobrom stanju, nemre bit do toga...
I buni me što motor brljavi do 15-20kmh kad krećem sa mjesta, kad u vožnji usporim na 5 na sat i dam gas onda ide normalno.
dario007:
Preduga getriba,prenisko start.Meni turpijani cilindar sa bacvicom malo brljavi,ali vec je to okej sa zelenim fedrima iz ovog jaceg sets.
BP:
Nemrem se ja pomiriti da je duga getriba uzrok tome... Hehe ;D
Sigurno da je lošiji start, ali baš da ovo radi, probao si, vidio si... Koma je :dontknow:
Ali zanimljivo je da sonda pokaže jako siromašno kad se to desi, ali se vrati na "normalnu" smjesu dosta prije nego skuter krene ubrzavati kako treba. Tako da ustvari još uvijek nisam isključio karburaciju kao eventualni uzrok, od tud i ideja da nakalemim Keihina samo za probu.
I još je tih par varijanti sa remenom, variomatom i slično ostalo za probati. Multivar i remen su me onaj dan čekali na stolu da probam ali jbg, nisam stigao.
Još uvijek me koči neiskustvo, sve želim probat da stvorim neku siru sliku kako šta radi i utječe. To troši dosta vremena, ali općenito "every day is a learning day" tako da veseli :headbang:
BP:
Hej hej, zima je bila duga a vremena malo...
Ali ipak se nešto desavalo...
Glavni krivac za kretanje je bio remen. Dok je van mašine izgleda odlično i debljina mu je oke. Ali kad ga se namontira polutke ga stisnu i zgnječe tako da remen dobije U profil
Stavio sam polovni originalni remen u dobrom stanju i skoro riješio problem.
ALI, i dalje se osjećala tromost na niskim okretajima. Sonda mi je i dalje pokazivala jako siromašno u trenutku kad "ne ide". Te sam slučajno nabasao na gljivu sa kojom je kupljen Bogec. Stavio gljivu i opet se vidio osjetni pomak prema boljem, prvi dan sam mislio to je to, riješio sam, sad moram samo prejebat airbox na novo da dobijem bolji odaziv.
Ali kako je vrijeme prolazilo i kako sam par puta u međuvremenu provozao serijskog SP-a tako vidim da to kretanje i niski okretaji ipak nisu onak kako bi to trebalo biti.
Tu je sezona završila i odlučeno je da će se preko zime složit oni blokovi sa velikim usisom. Zima prošla, blokovi nisu složeni haha. Jbg...
Tako da sam si neki dan, testiranja radi, nacrtao i isprintao adapter za reed ventil i prirubnicu za karb. Isprintano je u poliamidu sa 15% karbonskih vlakana, materijal otporan na kemikalije i drži do 160 stupnjeva. Vidit ćemo kakav je na vibracijama...
Danas sam to i upalio, nisam se provozao jer ne mogu stavit sic zbog kadice. Moram nabavit još jednu kadicu sica jer ju moram odrezat posto smeta frga.
Prvi dojmovi su hmmm, ne znam, osjeti se da se veselje zavrti i ima mutav odaziv na gas dok je u turi, sve sam bliže i bliže ponašanju prave cvaje kao na nekom kroseru. Ali nemam dizne, 48 ler i 160 glavna su nutra i dok ne nabavim dizne nemam kaj testirat i davat misljenja. Ler je bogat, turu tek trebam vidit. Vjerojatno je i to bogato, bar po broju dizne, makar to ne mora nis znacit.
Previše ali u poštu, ali :toothy12: to sigurno nije zadnji ali...
Mali teaser prije probne vožnje i nekih slikica...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju