Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (64/79) > >>

nrgmc2-tuning:
Pukla radilica kod varia jer je jeftina ona bgm za 22kune , šteta takvo što slagati jakoga na takvoj socijalnoj radilici.

srunner221:

--- Citat: BP - 23 Veljača, 2019, 11:52:56 ---
--- Citat: Pupo - 22 Veljača, 2019, 16:54:00 ---
--- Citat: BP - 22 Veljača, 2019, 16:20:37 ---Jurca s kojim sam ja kontaktirao je drugi decko, nije taj Kristijan.

Vidis kako ljudi vole biti javno prozivani za klosarluk. Steta, nadam se da ces to cim bezbolnije rijesit.

--- Kraj citata ---

Ti si vjerojatno s Marinom pričao što je imao ono stroker zlo koje nažalost nije dugo trajalo.

Što se tiče slika, daj okači koju i direkt na forum da ostane bar nešto ak se postimg razleti.

--- Kraj citata ---

Je Marin je. Njemu je navodno pukla radilica, vidis nisam ga uopce pitao sta je bilo i di su sad ti dijelovi i motor. U setupu mu jos stoji Fabrizi 210 auspuh, to bi trebalo probat, ako nije bas u nebu s okretajima  :laughing7:

Nemrem stavit slike na forum, slike su mi od 3-5MB-a a forum dozvoljava 4 slike sa 800KB u totalu. Prevelika zafrkancija mi je to. :)

--- Kraj citata ---

Ja samo na mobu sibnem u lit photo i smanji velicinu slike, par sec posla a ne moras na postimg...

dacerovs:
A zasto ne skinete Tapatalk app na mob i sve  slike i videe stavljate direkt na forum u 5sec.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BP:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 23 Veljača, 2019, 11:54:46 ---Pukla radilica kod varia jer je jeftina ona bgm za 22kune , šteta takvo što slagati jakoga na takvoj socijalnoj radilici.

--- Kraj citata ---

A jbg, vidis nisam dozivljavao bgm kao jeftinjaru. Tu je u cjenovnom rangu sa svima. Osim malossi, duplo skuplja od svega ostalog. Jel vrijedi malossi toliko vise?

--- Citat: srunner221 - 23 Veljača, 2019, 11:57:20 ---Ja samo na mobu sibnem u lit photo i smanji velicinu slike, par sec posla a ne moras na postimg...

--- Kraj citata ---
Postimage mi je navika, tamo drzim slike ovakvog eksplicitnog sadrzaja  :frajer:
I fakat mi je ok uploader, ali neki dan su me banirali radi eksplicitnog sadrzaja. A gore sve slike od skutera, auta i tih kemija  :toothy12:

--- Citat: dacerovs - 23 Veljača, 2019, 12:02:45 ---A zasto ne skinete Tapatalk app na mob i sve  slike i videe stavljate direkt na forum u 5sec.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Dobar je tapatalk, ali za citanje. Post sa pumpom poslao preko tapatalka, nemres stavit tekst poslije slike. Ono da slozis neki updejt u temi, sa pricom i slikama u slijedu.
I isto ubije kvalitetu slike. Al kaj velis, za bacit sliku nabrzaka je roden  :icon_thumright:

dario007:
Mozesna tapatalku pisati ispod slike,cak ih mozes kasnije u sred teme ubacit ako zaboravis...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju