Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Jurca s kojim sam ja kontaktirao je drugi decko, nije taj Kristijan.
Vidis kako ljudi vole biti javno prozivani za klosarluk. Steta, nadam se da ces to cim bezbolnije rijesit.
Ali evo kad sam vec tu, neki dan sam htio baciti sliku ali me nesto prca postimages.
Imam jednu pumpu vode koju sam cuvao za neku kemiju na autu, 10l/min, fora stvar je da je to pumpa sa Severove 80ke. Izgleda da cu je na skuter namontirat, ima priču da bude na 2t ipak :)
I jedna kad sam blokove glodao. Ovo je "nula" sad. Skinuo jos 4mm, za 4mm plocu koju cu zavarit preko rupa. Sad za vikend bi to mogao lupit.
nrgmc2-tuning:
Kad vidim kako ekipa slaže sve nešto , morat cu i ja upogoniti Malossi Big Bore 86cc na C1 karter da vidim kako to ide naspram ovih Vaillant Bojlera :laughing7: :icon_thumright:
BP:
--- Citat: Fast Nrg - 22 Veljača, 2019, 16:17:35 ---Nije ti to isti lik zolt.Lepo izgleda taj projektic bp samo ovog duplog webera na airboxu nemam mi smisla ali okej svako ima svoje veselje i nadam se da ti support stize ubrzo da nebi bilo pucketanja
--- Kraj citata ---
Support je stigao vec davno. :)
Nisam ga mogao na serijski auspuh stavit pa stoji jos u kutiji zapakiran. Ide gore sad
Za airbox, to je igra rezonancije. Bit ce probe i kemije i sa boost bocom. Cilj je dobit zabavan i vozljiv skut. Znaci da nisko rezonira usis ali da ne gusi visoko. Vidit cemo uopće dsli cu uspjeti to dobit. Ali jbg treba probati. :)
Pupo:
--- Citat: BP - 22 Veljača, 2019, 16:20:37 ---Jurca s kojim sam ja kontaktirao je drugi decko, nije taj Kristijan.
Vidis kako ljudi vole biti javno prozivani za klosarluk. Steta, nadam se da ces to cim bezbolnije rijesit.
--- Kraj citata ---
Ti si vjerojatno s Marinom pričao što je imao ono stroker zlo koje nažalost nije dugo trajalo.
Što se tiče slika, daj okači koju i direkt na forum da ostane bar nešto ak se postimg razleti.
BP:
--- Citat: Pupo - 22 Veljača, 2019, 16:54:00 ---
--- Citat: BP - 22 Veljača, 2019, 16:20:37 ---Jurca s kojim sam ja kontaktirao je drugi decko, nije taj Kristijan.
--- Kraj citata ---
Ti si vjerojatno s Marinom pričao što je imao ono stroker zlo koje nažalost nije dugo trajalo.
Što se tiče slika, daj okači koju i direkt na forum da ostane bar nešto ak se postimg razleti.
--- Kraj citata ---
Je Marin je. Njemu je navodno pukla radilica, vidis nisam ga uopce pitao sta je bilo i di su sad ti dijelovi i motor. U setupu mu jos stoji Fabrizi 210 auspuh, to bi trebalo probat, ako nije bas u nebu s okretajima :laughing7:
Nemrem stavit slike na forum, slike su mi od 3-5MB-a a forum dozvoljava 4 slike sa 800KB u totalu. Prevelika zafrkancija mi je to. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju