Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Hvala :)
Vidjet cemo sto ce ispast sa okretajima, ali gotovo sam siguran da ce bit dosta ispod 10k. Auspuh je po Mariovom kalkulatoru dosta nisko, mislim na oko 8400. Na kraju Mario trenutno radi kalkulaciju po kojoj ce se izbrusit cilindar. Pa cemo vidjeti sta ce reci gotov proizvod, ali slazemo se da to nije za visoke okretaje ;D
Ali recimo malossi sa nekom dobrom 107-8mm klipnjacom bi bila jebacka komba za zavrtit viiiiiiiisoko :) Jedina mana malossi radilice je cijena, fakat joj je cijena u pm... ali vjerujem da vrijedi.
A airbox je sad jebacki slaba tocka, nesto cu morat izmislit. Al bit ce neka kemija sigurno :laughing7: :icon_thumright:
Kad sam vec tu, da ostavim par slika. :)
Frga je tu, Keihin air striker 35mm. Fitment skoro nemoguc, ali nasao sam mjesto i kut za njega. Samo ne smijem zeznuti kod izrade prirubnica, ako i malo fulam kut nece stat sve na svoje mjesto. Ovo na slikama je cak i kriva pozicija, malo vise pod koso stoji ali ne mogu ga tako slikat.
A stigao je i alatic za preljevne kanale. Zanemarite kamen.
Ima posla jos u pm, ali pomalo, slozit ce se do sezone sve. Jedva cekam :)
Matija97:
Jel mi moze netko objasnit cemu trpanje airboxa na ovoliki karb?Buka dobivena s gljivom?Pa malo otvoreni airbox se cuje ko gljiva,kamoli raskopan do boga za 30+ karb...Uozbiljite se i dajte tim skuterima da disu s gljivom,tak i onak bu se dero s hornetom :headbang:
BP:
Mogu ti ja objasnit, svoju stranu. Ja to tako zelim. A s obzirom da usisni protok nije konstanta, za ono što ja želim od skutera je bolja opcija nego gljiva.
walkay:
Ja sam jos uvijek za da se gljiva stavi u kadu, karb i gljivu spojiti sa flex. cijevima, izolirat kadu i ubacit dodatne cijevi za zrak. Tak su njemci znali raditi na turpijama za grad.
ili ovako nesto :D
https://ibb.co/zS4Lmxd
BP:
I to je onda airbox ako je gljiva u kadi hehe. Dobra opcija, da se jebacki slozit ulaz zraka u kadu. Ali treba mi kada, za stvari, jaknu...
Ali ovo sa slike je jebeno, lajkam skroz. Volio bi tako nesto napravit ali da je orginal poklopac pa da airbox prelazi na blatobran i oko amortizera. Ili cijelu filtriranu stranu napravit kao jedan "naca duct". Treba se jos dobro poigrati s time. Ali sigurno na airbox, kazem, taman radio novog iz nule. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju