Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (59/79) > >>

BP:
Budemo vidjeli koju pjesmu će lageri pjevat. Opterećenje ne raste proporcionalno sa snagom, pa vjerujem da ako se uzmu svi parametri u obzir da nebi trebalo raditi probleme. Ali nek izdrže sezonu i meni dovoljno :)

Sa preporučenim squishom od PM-a sam vec razbio set lagera. Jer je kompresija veća nego na serijskom hodu. Tako da squish slažem po željenom omjeru kompresije koja je već izračunata i ne vjerujem da će se puno odstupati od nje.
Nije to samo izmjeriti, treba prvo napravit kalkulaciju da se zna u kojem okviru ga treba postaviti, što je osjetno lakše kad imaš proizvođača cilindra, klipa i glave koji objavi podatke i ne skriva ih. U mojem slučaju smo trebali sve izmjeriti i baciti u kalkulaciju :)

OUC AIR:
j#bote imam ti i ja neke kalkulatore iz zg-a sam,-.-.-.- donjecuti ak oces svidjet ce ti se- na usb-cu stavit slicni su tvojima gle sl.

https://imgur.com/7qcKBhw

BP:
Da, da. Imam to :) Dario mi je baš preko toga napravio računicu za squish i kompresiju, par stranica prije je pisano o tome.

Hvala svakako, cijenim dobru volju! :D

Corector:
Extremno mnogo mi se svidjaju kalkulatori od uvazenog clana OUC AIRa i bas cu se pozabaviti s njima, covjece svaka ti cast sto si ih napravio, to mi je trebalo!!!

Zivio OUC AIR i nek mu je sretna krsna slava Sv. Nikole!

walkay:
Slabo sam na forumu, pa kasnim sa komentarima, ali svak cast na trudu i na volji BP. Ne znam sad kako stoji slaganje masine, ali po mom iskustvu sa PM street 2 cilindrom i PD auspuhom ne treba ic nista preko 10.500 rpm, sve preko toga silis lezajeve i radilicu, pogotovo Top racing koja je puno slabija od Malossija + imas duzi hod i sam auspuh nije za jako visoke okretaje. Za velike okretaje je napravljen moj PD EVO auspuh koji je deblji i kraci od tvog. Lajkam usis koji je abnormalno velik, jedino ne znam dal ce ti stvarno toliko vise dat nego moj Vforce koji je od KX85 sa PWK30 karbom. Airbox je definitivno slaga tocka, njega zaboravi ako ide na 35 karb, bolje povuci gljivu ispod kade.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju