Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
Pupo:
Ak se nevaram, ni onaj Jurčin stroker nije dugo trajao. Velika su to opterećenja, pa se nadam da znašu šta se upuštaš.
Al drago mi je vidjeti da netko kod nas slaže tako nešto.
aprilija top:
ma treba to slozit na moment nista preko 9500rpm jel nebu vozilo 2 dana
Josip:
Mislim da je otisao daleko daleko...
Umjereno slozen cilindar, veci karb, vario i glava da je to stvarno i vise nego dovoljno, pogotovo kad se fino nastela
Ja sam imao takav setup(bez pm kita, ali je cilindar fino slozen bio) i to za van staze je previse :dontknow:
Vec si odlucio, sacekaj auspuh motiraj i nastelaj, vidjet es da je previse :icon_thumright: nezelim te odgovarat samo naprijed :icon_thumright:
BP:
--- Citat: Bump - 23 Rujan, 2018, 01:14:02 ---Mozda nabiti cilindar od 250 crossera i nek sve ode kvragu
--- Kraj citata ---
Trebao sam uzet Fabrizi 210... da sam znao da cu na kraju kupovat i auspuh sigurno bi se bacio u potragu za Fabriziem. Ono je jeben stroj :)
--- Citat: dario007 - 23 Rujan, 2018, 08:14:35 ---Prvo bi htio napisati neko svoje vidjenje stvari.Slazes setup koji se bas ne vidja cesto na nasim prostorima.Drago mi je radi toga i dopisivanjem kroz drugu temu se po meni malo preolako shvatilo te promjene koje su tebi donesle radilica s duzim hodom i nedostatak informacija od PM kita koji bi naveo tvornicki podatak o stupnju kompresije.Sramota za jedan PM,pogotovo sto su se oglusili na upite preko maila.Pa j****u sunac dr.evo od 100e ima knjizicu u kojoj pise koja je planirana kompresija.
Bilo mi je zadovoljstvo drzati u rukama kit koji se ne vidja svaki dan i premjeriti te tvornicke podatke PM kita koji su BP-u trebali da bi se masina sklopila i da nebi bilo detonacija i raznih nabijanja iz masine.
Prva dva puta kod sklapanja je BP imao peh,pa mu je pustilo vodu u blok.Drugi put kaze da je nabijalo u masini i jos dan danas tvrdim da su nabijanja bila radi 0.8 squisha i kompresije od 15:1 ili koliko je vec bilo.Jedan bivsi uvazeni clan je rekao dobro je to,dobar ti je 0.8 squish.
Bude BP ubacio slike sa stanjima kompresije i mjerenjima,te koje promjene je trebalo napraviti da bi se vratilo na tvornicke specifikacije cilindra.
Drago mi je da je sve ispalo kako smo i racunali i da se ti prije svega vozis.Jedva cekam vidjeti kako ce to zapravo klapati kad dode auspuh da kit prodise,kad se doturpija cilindar i kad se podese squish kako smo racunali i dodu prelivni na prihvatljiviju mjeru.
Sretno dalje i stojim na raspolaganju ako ti bilo sta bude trebalo. :hello:
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
--- Kraj citata ---
Je, dobro kazes. Olako sam pristupio tome, vjerovao sam drugima bez da sam uopce provjerio informaciju. Ali eto sreca pa si pokazao dobru volju da se to rijesi, koliko god je to sve totalno neuskladeno neki rezultat se ipak vidi :) Hvala jos jednom :icon_thumright:
--- Citat: Pupo - 23 Rujan, 2018, 10:06:30 ---Ak se nevaram, ni onaj Jurčin stroker nije dugo trajao. Velika su to opterećenja, pa se nadam da znašu šta se upuštaš.
Al drago mi je vidjeti da netko kod nas slaže tako nešto.
--- Kraj citata ---
Budemo vidjeli, tako i onako svaki dan imam nesto za sarafit na njemu :laughing3:
--- Citat: aprilija top - 23 Rujan, 2018, 11:25:00 ---ma treba to slozit na moment nista preko 9500rpm jel nebu vozilo 2 dana
--- Kraj citata ---
Tako ce i biti, zato i nisam uzeo Hornet EVO, njemu je preko 10k podrucje. A Hornet radi nesto nize, svaba je spominjao da ce i ovaj moj biti nesto drugaciji od izvornog Horneta, vise ce bit za grad optimiziran.
--- Citat: Josip - 23 Rujan, 2018, 16:31:39 ---Mislim da je otisao daleko daleko...
Umjereno slozen cilindar, veci karb, vario i glava da je to stvarno i vise nego dovoljno, pogotovo kad se fino nastela
Ja sam imao takav setup(bez pm kita, ali je cilindar fino slozen bio) i to za van staze je previse :dontknow:
Vec si odlucio, sacekaj auspuh motiraj i nastelaj, vidjet es da je previse :icon_thumright: nezelim te odgovarat samo naprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Neka, neka navikne se covjek i na previse. To se i trazi :)
Nego Dario me pospotao za slike pa da updejtam,
Trenutno stanje timinga, ustvari za oko 0.2 su visi jer je C 0.55.
Glava tokom mjerenja volumena komore
Lezajevi prije ugradnje
-1000 :laughing6:
A jucer sam skuzio da mi je ispao štift koji drzi plocice na zadnjoj celjusti... Danas za meet iskombinirao neki saraf i drzi ali plocice zvoncaju u pm..
I sjeo je novi zadnji amortizer, jedna od boljih stvari koje sam stavio na skuter. Treba ga jos malo postelat, ali razlika je nebo i zemlja nasprem rms-a
TopPerfomance4:
Jesi ovo ležajeve topio u tekućem dušiku?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju