Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (48/79) > >>

BP:
Mislio sam stavit brisač na vizir pa će mi mašina od peže taman dobro doći za motoric brisača, hvala SF2 :laughing6: :icon_thumright:

A termica je od prije bila u k izgleda. Ima par finih riseva skoro 1mm dubokih. I zanimljivo kako je taj cilindar dobro radio i motor je išao odlično. Baš se neki dan i apriliatop iznenadio kako dobro ide.

zvonkec92:
Ak je prije iso vrati to nazad i vozi dalje  :laughing11: Kak velis i sam da nemas love kaj ti drugo preostaje. Nevidim razloga zakaj nebi vozio, osim ak si bas picajzla i oces sve po PSu

SF2 Freak:
Ja uvijek imam plan B

BP:
Ma da to vratim takvo, baksuzcina kakva jesam nebi vise ni upalio... :laughing7:

Dobit ce 55mm radilicu i PM prostreet 2, pitanje je samo vremena kad ce to bit. Probat cu stisnut da se jos za sezone vozim

Jel netko zna sto je sa clanom JURCA sa foruma? On je dosta toga radio ali zadnjih 5-6 godina nije aktivan na forumu. Stoji mu neki broj mobitela na profilu, jel taj broj radi? Sutra cu svakako probat nazvat, ali reko mozda je netko u kontaktu sa covjekom  :icon_thumright:

RunnerSukosan:
On ti vodi PULSE pa navrati tamo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju