Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Nisam ga na kraju ni spustao niz brijeg. Izvukao stangicu od ulja i vidio metalic ulje tako da sam odmah isao na rastavljanje... h
I eto veselja, zadnji dio prijenosa u komi...
Lager na polutki kvacila je dobio lufta, pa se to vjerojatno bacalo van i ogulilo poklopac getribe, sreca pa nije probilo. Vidi se da je lezaj vec prije mijenjan i da je vec tada bilo lufta. Pa umjesto da se prepiksa zatukli su dosjed da srhovi izadu i podupru lager. To mozda radi na motoru od vesmasine, ali na ovako necemu vjerujem da nije drzalo niti 20km... A imali su tokarilicu jer se vidi da je tokareno preko vara da bi lager izasao van.
Otvorio getribu, sekundar i lager primara za trešče..
Naravno da to nije sve, dosjedi za vodilice polutke su pojedeni. I te vodilice mi uopce ne izgledaju na originalne, ili??
Eto, jos jedno njesra u nizu... Moram nabavit to sve kaj je lose, a sad je vec i malo stiska s lovom kaj se bogeca tice. Mislio sam da bude to-to kad se namontira varijator i 13"...
Malossi sekundar, da ili ne?? :)
SF2 Freak:
A Bogec. Nemres sa njim na zelnu granu. Unaprijedis nesto , a Bogec kao da zeli biti krs i trostruko te unazadi.
Pazi sada kada ovo slozis da rama ne pukne :laughing7:
Corector:
Kako ga uspiju toliko unerediti da mi je to znati. Tak sam dobio jednog SP-a i pojeo g#vn% nakon par koraka jer je trebalo otic soma kuna na dijelove bez da sam ista skinuo. A kasnije smo odustali jer je bilo potrgano apsolutno sve. Makar je mene lik nasamario i navuko s pricom kako je on vozio tog SPa i da je sve bilo pic pic i samo je stajao. Na kraju se ispostavilo da je kupio les svjesno i poceo se pravit mutav kako TO da treba ulozit vise od 500kn s rukama. I jos mi se poceo durit kad je odvozio to smece za kojeg mu nisam nis uzeo. Znaci ona mesing L pipica za vakum kod usisa, blok je bio brutalno razlohan... i tak skoro svi detalji... plus kaj je varen veliki blok...
Ista shema kao kad kupis jeftin skuter od city exa, svi dijelovi su iz smeca izvadjeni.
ljubo46:
Jel to getriba matica unutra?
Ako je imam jednu u super stanju s poklopcem
Tomi_ZG:
--- Citat: Corector - 07 Lipanj, 2018, 09:04:23 ---Makar je mene lik nasamario i navuko s pricom kako je on vozio tog SPa i da je sve bilo pic pic i samo je stajao
--- Kraj citata ---
Ko god samo da pomisli da kupi sp180 mora imat u glavi da će mu taj skuter koliko god bio "dobar primjerak" uzet bez problema soma eura potrošnog materijala za dobar dan,to je činjenica
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju