Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
TopPerfomance4:
To je opće poznato da je taj skuter krš i lom jer svi koji ga posjeduju vade mu mast
RunnerSukosan:
--- Citat: TopPerfomance4 - 07 Lipanj, 2018, 13:01:58 ---To je opće poznato da je taj skuter krš i lom jer svi koji ga posjeduju vade mu mast
--- Kraj citata ---
Stvar je u nemarnim i neiskusnim vlasnicima😉 Kad ga se slozi kako spada i odrzava traje..
kiza-iz-kvarta:
ak je ovaj fxr/bogec kupljen u OS onda mu je ovo 2-3 sekundar koji je sahranio u zadnje 3 godine, ja sam prijašnjem vlasniku prodao sekundar i zadnju felgu, za par mjeseci me zvao opet za sekundar, a kolko znam samo sekundar je uvijek mijenjao, a ostatak getribe kao i poklopac slabije tak da uzmi od Ljube ili Žolta komplet getribu s poklopcem i misa :icon_thumright:
BP:
Ja sam svjesno kupio grob, ali nisam znao da je baš takav grob. Majku mu pa šta god se taknulo na tom motoru bilo je sfusano i loše odrađeno. I još bivse vlasnikove riječi, "garantiram da ovu sezonu samo tocis i vozis", kako te nije sram tako muljat a skuter čeka da se razide na atome...
Ali još uvijek stoji nada da je bar Zolt složio mašinu kak spada pa da bar izdrži ovu godinu bez problema :)
Evo sad ustanovim da je osovina sekundara u komi kod semeringa. A već nabavio samo sekundar, sreća pa još nisam nosio plaćati upresavanje na lošu osovinu.
Dogovorio sa Zoltom drugu getribu, samo molim Boga da on to stigne poslat i da dođe bar u subotu ujutro da mogu zavariti ušice za čeljust. Jer bez namontiranog diska ne mogu naći poziciju ušica.
Čak si razmišljam ako može Ljubo danas, odmah bi krenuo za Bjelovar samo da to imam da mogu radovi dalje ići posto u zadnje vrijeme više manje samo vikendom mogu raditi na skuteru pa da ne čeka još tjedan dana... :)
Ljuuubooo, stiže pm :)
BP:
Legende Ljubo i Toni riješili getribu. Tako da za vikend vjerojatno vožnja :) fala momci! :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju