Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
Corector:
AFR je visi nivo. Moram priznat da si to zelim nabavit.
Magnet i namotaji su u pripremi za BB-a...
BP:
Pala prva probna vožnja sa sondom, do birtije naravno :)
Kako mi je drago da sam to spojio... Cijeli režim osim lera mi je siromašan. Tamo negdje oko pola do dvije trećine gasa je užasno siromašan, ide do 1:20 pa spušta do 1:15. Full gas je oko 1:14. I šta je najbolje točno osjetim rupu u ubrzanju kad skoči na 20. Čim krene spuštati afr tako skuter krene jače i jače ubrzavati. Iduću glavnu diznu imam tek za 11 brojeva veću. Probat ću s njom čisto da vidim kaj veli ali gotovo sam siguran da će to bit previše... :)
Ler i do pola gasa je oko 12.5 -13. Tako da bi i to trebalo malo obogatit. Ali malo.
I djubre trese na usporavanju da je to strašno, škaklja po guzici i dlanovima :laughing6:
Izgleda da sam pretegao klackalicu kad sam mijenjao selen i pikse. Makar sam stezao na kilu po manualu...
I počeo mi se čuti ležaj zadnjeg kotača. Valjda je to, iz dijela zadnjeg kotača se čuje zvuk kao da mješalica za beton radi. Čekam da stigne Heidenau K80 pa prebacujem na 13" i onda bum i te ležajeve uredio! :)
Ako koga zanima kako radi sonda i volio bi to vidjeti nek se javi slobodno. :)
RunnerSukosan:
Eto super da si se za heidenau odlučio :icon_thumright:
Sta slazes sve na druge blokove?
BP:
Huh, izgleda da taj zvuk ipak nije iz zadnjeg kotaca. Kad sam bolje pogledao vise mi zvuk vuce iz podrucja magneta, ima netko iskustva sta bi moglo biti kad melje kod magneta?
K80 su fakat nahvalili gdje god sam gledao, a i cijena preko MS webshopa je dobra pa reko daj :) Samo je izgleda bila navala pred sezonu pa je bas nema na stanju, jos cekam info kad ce bit isporuka
Slazem na ove (FXR) blokove. Kad bi nabavio dobre SP blokove za normalnu cijenu preslozio bi na SP, ali to onda trazi bar novu radilicu za pocetak pa mi izlazi iz budjeta. Sad sam pretjerao sa kupovinom dijelova pa moram malo stati na loptu.
Ali ako netko ima dobre SP blokove neka ponudi, mozda se i odlucim na to :)
RunnerSukosan:
Pa kako mislis zadnju kocnicu rijesit bez prihvata za celjust
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju