Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (22/79) > >>

Prebi:
Ma sta te imaju sprdat, ima i gorih puno... Bitno da je masina ok plastike se lako rijese.

CoK:
Jbg kad je tesko nac takav skuter da je u dobrom stanju. Da ga je netko samo vozio ove sve godine bez padova opet bi imao "mana" i morao bi mjenjati stvari. Bitno da masina sluzi, izgled je manje bitan. Siguran sam da ne ostavlja ravnodusnim kad se sjedne na njrga :headbang:

BP:
Sve je to zdrava zafrkancija. A nekad mora ići i na vlastiti račun. I ja se sprdam, šta ću kad izgleda kao da je farban sa bodyem za pragove. I toliko je hrapav da se svaki komadić prašine zalijepi na njega, bogec u punom smislu rijeci. Haha

Ja sam i tražio neku kantu koju bi složio po svom gustu, sad pripremam za uzet nove plastike oko volana i prekidače. Da sam našao tip top stanje SP-a nemre mi zamijenit gušt kad namontiram sve novo gore. Pa sjednes i gledaš kak je to sad drkica a prije je bilo koma. :)

E, da zamijenio bi kilometar sat. Trenutno je bijeli sat gore, koji je u nevjerojatno dobrom stanju, nit je poklopac izgreban nit su satovi dotrajali. Ali mene pegla plavi sat koji sam imao na starom SP-u ko klinac. Ako netko ima za prodat nek se javi :)

RunnerSukosan:
Posto smo tu naceli temu... U skorije vrijeme ce opet biti dostupni PM variomati, trenutno rade na novom dizajnu.

BP:
Potraznja je ocito bila velika... :)
Meni je Polini u dolasku, o ovom nisam ni razmisljao posto je na web shopovima nedostupan.
Jel imas koju info vise, sta ce promijenit na dizajnu? Kada ce bit dostupan i koliko perja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju