Tehnički kutak > Garaža
Iks 9 5x100
ivano_007:
Ufff, te spužvice su preagresivne. S njim bi izgrebao i hrđu i nikal. Eventualno ako bi polirao, pamučna krpa, 3M pasta za poliranje. Al neću ništa dirat :binkybaby:
S obzirom da mi se nekoliko puta na leru izgasio, šta sve da očistim što se tiče ovog usisa?
Filter zraka? Jel treba puno kopat do ler motorića? Nekakve klapne? Šta di kako?
SF2 Freak:
Imas gradacine spuzvica. Pa ja svoje stapove prosao sa time. Obicno se koriste za dijelive masine gdje idu dihtunzi pa se sa time savrseno ociste ostaci staroga dihtunga.
ivano_007:
Lagana vožnjica jučer, 182km, 6,91l goriva. Potrošnja na otvorenoj cesti 3,8l, to mi je okej :icon_thumright: Za sada pređeno 2200km u zadnja 2 i pol mjeseca.
ivano_007:
Sad ga upalio nakon 55 minuti vađenja i davanja kontakta :sad3:
Ne očitaje mi kod sa ključa, ostane mi ona LEDica crvena upaljena i onda ga ne možeš upalit. Do čega može bit sve?
Ovo se događa sve češće (3x u zadnjih mjesec dana) i sve je teže postić da izgasim LEDicu
dino73n:
--- Citat: ivano_007 - 28 Srpanj, 2018, 00:26:01 ---Sad ga upalio nakon 55 minuti vađenja i davanja kontakta :sad3:
Ne očitaje mi kod sa ključa, ostane mi ona LEDica crvena upaljena i onda ga ne možeš upalit. Do čega može bit sve?
Ovo se događa sve češće (3x u zadnjih mjesec dana) i sve je teže postić da izgasim LEDicu
--- Kraj citata ---
A radi li anlaser, mislim jel okreće kad stisneš dugmić?
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju