Tehnički kutak > Garaža
Iks 9 5x100
ivano_007:
U ovom skuteru ima snage na bacanje. Potrošnja 5l/100km.
Ne planiram ga testirat do krajnjih granica s obzirom ko god ga je gazio, pao je s njega :icon_thumright:
Sad ide reparacija vilica pa vjerovatno đir Split-Knin-slapovi Krke-Skradin-Split. Ja i cura, 250-300km.
ivano_007:
Vilice reparirane, 400kn dijelovi (2 brisača, 2 semeringa, 20W ulje za vilice) i 400kn ruke. Ukupno 800kn :headbang:
Malo me brine ruzina na onom niklu, valjda se neće semering probit na njih. Al bolje vilice za 500-ku se ne mogu nać, il su skroz izraubane od ruzine il su iskrivljene.
Za ovu sezonu bi to bilo to, iza sezone ide reparacija vodene i čišćenje motorića ler gasa od većeg servisa. Sljedeća investicija kaciga, buđet 1500kn.
SF2 Freak:
M9gao si sa skocbrajtom proci taj dio hrde.
ivano_007:
--- Citat: SF2 Freak - 29 Svibanj, 2018, 21:26:46 ---M9gao si sa skocbrajtom proci taj dio hrde.
--- Kraj citata ---
Nikad čuo za to, iako imam kući onu 3M pastu za poliranje, zeleni čep iz auto programa, s kojom cijela Dalmacija polira brodove/jahte.
Neću ništa dirat, koliko traje traje :headbang: Meštar kaže da mi ih je na tokarskom malo ispolirao, ionako se ove veće hrđe nalazi tek uz sami trokut, semering nikad neće do tu doć.
Crkli su mi angels eysi, prošli vlasnik im je prebrikao one adaptere koji reguliraju struju/napon, pa su angelsi radili na fullu zadnje 2 godine i crkli. Tako da ću sad naručit 2x para anđela i 1x par xenona, čisto da se nađe u rezervi.
3alfa3:
--- Citat: ivano_007 - 30 Svibanj, 2018, 09:09:48 ---
--- Citat: SF2 Freak - 29 Svibanj, 2018, 21:26:46 ---M9gao si sa skocbrajtom proci taj dio hrde.
--- Kraj citata ---
Nikad čuo za to
--- Kraj citata ---
https://www.google.hr/search?q=scotch+brite&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjEgtClga3bAhXEhKYKHWlpAR4Q_AUICigB&biw=1366&bih=650
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju