Tehnički kutak > Styling skutera

gianelli revers na keeway fac-t

<< < (7/19) > >>

cvele60:
Imas dva malossi primara koji su za keewaj-15/42[taj je kod mene] i ovaj novi 14/41.Sekundari odgovaraju sa mina masina
a preporuka je 15/42 polinijev[ustvari ciji god nabavis je ok ] ;D

--- Citat: rakitje00 - 17 Listopad, 2008, 14:36:37 ---j#bote ja imam doma getribu od aeroxa lc,jel to ziher pase na mog keewaya i jel bi dobil kaj na brzini...

--- Kraj citata ---
primar mislim da ne al sek. odgovara :icon_thumright:
Produzenje prenosa ima smisla samo posle stavljanja kita,serijala jedva pogura i fab.getribu :toothy11:

R@kija:
bi dobil kaj sa sekundarom na brzini,kolko dojde primar od polinija...

cvele60:

--- Citat: rakitje00 - 17 Listopad, 2008, 15:52:56 ---bi dobil kaj sa sekundarom na brzini,kolko dojde primar od polinija...

--- Kraj citata ---
Sigurno bi dobio;polini radi samo sekundare koji odgovaraju,a malossi primare.Cene od 65-80e[kako gde] :icon_biggrin:

pajo:
vidit ču ja šta dobijem sa multivarom?ako bude ok,možda neču ni stravlljat prijenos a točemo tek vidit?

cvele60:

--- Citat: pajo - 17 Listopad, 2008, 16:05:41 ---vidit ču ja šta dobijem sa multivarom?ako bude ok,možda neču ni stravlljat prijenos a točemo tek vidit?

--- Kraj citata ---
Multivarom garant dobijas ravnomerno i bolje ubrzanje bez velikih oscilacija obrtaja.Posto ti serijski vario nije izbacivao
remen do vrha -dobices i neki km/h vise :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju