Tehnički kutak > Styling skutera

gianelli revers na keeway fac-t

<< < (6/19) > >>

fac-t50:

--- Citat: ichko - 16 Listopad, 2008, 19:47:49 ---
--- Citat: fac-t50 - 15 Listopad, 2008, 21:47:29 ---znaci zakljucili smo da motor nema blokade???

--- Kraj citata ---

Nisi dobro procitao moj prosli post tako da nisi dobro zakljucio....
Ima jos jedna fora kad keeway variomata,to je jedan da recem falc,tj kao prsten debljine oko 2mm koji je sa prednje strane variomata i ne sozvoljava da se remen popne do kraja...taj se prsten smirglom skine sa variomata i onda se on moze jos malo rasiriti...

--- Kraj citata ---
znam to skroz sam zaboravio pokazivo mi frend bas se vidi crta dokle se remen penje. a koliko bi mi to otprilike dalo na krajnjoj.

dino_sk:

--- Citat: fac-t50 - 14 Listopad, 2008, 21:12:12 ---80??? s kitom i sportskim spuhom to je skroz malo. koji je gianelli na njemu

--- Kraj citata ---
nemoze on vise ic jer mu je getriba kratka ,imao sam to znam sta je
stavi getribu od aeroxa lc i ici ce

cvele60:

--- Citat: dino_sk - 17 Listopad, 2008, 10:42:05 ---
--- Citat: fac-t50 - 14 Listopad, 2008, 21:12:12 ---80??? s kitom i sportskim spuhom to je skroz malo. koji je gianelli na njemu

--- Kraj citata ---
nemoze on vise ic jer mu je getriba kratka ,imao sam to znam sta je
stavi getribu od aeroxa lc i ici ce

--- Kraj citata ---
Hendikep AC masina u odnosu na LC je i 15- 20% manja snaga [sa istim setup-om]+kratak prenos,tako da
kad uspes da izvuces iz base kita 90-95[ko ja  :icon_biggrin:]to je neki max.
Ali produzenje prenosa je obavezno ako oces tih 100km/h[po cajgeru-a kolko je to tacno :dontknow:]

ichko:
A sta se sve podrazumjeva pod produzenjem prenosa,konkretno za ove keeway masine,koje djeleve i od kojih motora ugradjivati...

--- Citat: ---znaci zakljucili smo da motor nema blokade???

Nisi dobro procitao moj prosli post tako da nisi dobro zakljucio....
Ima jos jedna fora kad keeway variomata,to je jedan da recem falc,tj kao prsten debljine oko 2mm koji je sa prednje strane variomata i ne sozvoljava da se remen popne do kraja...taj se prsten smirglom skine sa variomata i onda se on moze jos malo rasiriti...

znam to skroz sam zaboravio pokazivo mi frend bas se vidi crta dokle se remen penje. a koliko bi mi to otprilike dalo na krajnjoj.
--- Kraj citata ---

Ne znam kolko ces dobiti,ali se u svakom slucaju siplati kolko god da dobijes,neces nista morati da platis a imaces barem neke rezultate

R@kija:
j#bote ja imam doma getribu od aeroxa lc,jel to ziher pase na mog keewaya i jel bi dobil kaj na brzini...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju