Ostalo > Razne offtopic teme :)

Nije ovaj ni lud

<< < (5/13) > >>

ivano_007:
Pa ja bi dozvolio da se možeš odjavit od države, al onda nek te se tretira ka stranog državljana i za 3 ili koliko već mjeseci kad mu istekne viza, deportacija. Gdje? Nemam pojma. U Liberland :frajer:

stipe:
Evo ga

inace ne znam lika, ali mi je poznanik isao sa njim u skolu

kaze da je taj lik jebeno inteligentan (mada po ovom na slici...)  da se uvik sa profesorima kačio, uvik je bio problematičan, ali da je bio odlikaš, znanje je imao, i znao je to pokazati...

sad, sto ce od ovoga biti...

dinko1981:
Pa sta se nije "odjavio" i otisao zivit na neko brdo u sumu, nego je izmislio svoju drzavu unutar drzave, i svoj neki arbitrazni sud... Lik mozda je inteligentan i odlikas al bojim se da misli da je pametniji nego sto realno je...

Tomi_ZG:

--- Citat: RunnerSukosan - 06 Veljača, 2018, 15:17:03 ---Ma joj tomi to usporedjivat je glupost. Ako je on ukrao ne znaci da trebam biti ko on. I mislim zasto bih krao? Pogotovo ne 10kn iz crkve :laughing7: Ja s tim sto su oni ukrali nista ne dobivam nit gubim.
Ako mi se ne svida lopovski sistem drzave ili ne mogu sebe uzdrzavat odem tamo gdje mi je bolje (DE,CH,AT,....). Jbg od pamtivijeka pa do danas uvijek su se odvijale sobe naroda.

--- Kraj citata ---
Mrale pa nisam rekao da ti ukradeš iz crkve 10kn  :laughing7:
Ovo je bila samo usporedba jedne i druge krajnosti u ovoj vukojebini,beskućniku koji je to napravio prijetili su sa 8 godina zatvora(u međuvremenu je umro),a rojs farba jajca,i rimac radi aute s ogromnim novcima koje je pokrao njegov stari od države,i na to se ljudi ne obaziru,jer oni su "poduzetnici",a ovog koji je našao legalan način da sjebe sistem odma osuđuju,dvojni kriteriji

Kamba:
Lik pruza otpor na svaki moguci način i uspjeva mu ocito vise nego sto se da shvatit iz ovog teksta...pokazuje jaja,a to inace ostalim muzjacima zna jako smetat  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju