Ostalo > Razne offtopic teme :)
Nije ovaj ni lud
ivano_007:
Evo kako kriminalci u našoj zemlji završavaju :toothy12: :icon_biggrin:
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/529860/ljubo-cosic-rojs-radi-za-opce-dobro-svoju-kaznu-39guli39-farbanjem-jajanbspsve-sam-ovo-shvatio-vrlo-ozbiljno-iakonbspne-znam-zasto-sam-osuen
Pa čovjek sretan ko nikad u životu, a to mu ulazi pod "guljenje kazne". Iako mi je Cro cop seljo beljo, dobro je reka da smo sprd od države.
Toni46:
--- Citat: RunnerSukosan - 06 Veljača, 2018, 14:58:31 ---Ma daj, treba ga dobro namlatit i u samnicu... Ovakve egzibicije su mi najjace. Postuj zakon i neces imat problema.
--- Kraj citata ---
Jel ga mozda poznas? Vidim da je iz Zadra :toothy12:
Tomi_ZG:
Ivano pogodio si u sridu,još bi nadodao velikog inovatora koji proizvodi aute s 300 milja kn kaj je stari ukrao državi,al nema veze,on je dobar,jer zapošljava :toothy12:
RunnerSukosan:
Ma joj tomi to usporedjivat je glupost. Ako je on ukrao ne znaci da trebam biti ko on. I mislim zasto bih krao? Pogotovo ne 10kn iz crkve :laughing7: Ja s tim sto su oni ukrali nista ne dobivam nit gubim.
Ako mi se ne svida lopovski sistem drzave ili ne mogu sebe uzdrzavat odem tamo gdje mi je bolje (DE,CH,AT,....). Jbg od pamtivijeka pa do danas uvijek su se odvijale sobe naroda.
Toni da ga ja poznam nebi ovakve gluposti radio, bilo bi trčanja i pišanja :laughing7:
Misljenja sam da se ljudi u ovoj drzavi previse zamaraju glupostima i da se medijski prostor vecinom poklanja budalama ko sto je ovaj lik ,rrojs i njima slicnima. Nitko se ne bavi bitnim stvarim nwgo sve se vrti oko Kradezea , ezdepeja i slicnih ustasa i partizana. Pa o uhljebima u nasoj vojsci i zrakoplovstvu bih mogao knjigu napisat.
3alfa3:
Samo vi pricajte/pisite.
Ima jedna dobra izreka: put your money where your mouth is.
Napravite to ko ovaj lik i gledajte kaj bu vam se dogadjalo u zivotu nako toga :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju