Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SCOOTER DRAG 2018 - ZG
dacerovs:
--- Citat: lukazikaovic - 24 Rujan, 2018, 18:50:20 ---
--- Citat: dario007 - 24 Rujan, 2018, 18:13:24 ---Skrivena kamera o oplakivanju setupa!
Ja sam proplakao...hahahha
--- Kraj citata ---
poznat mi je ovaj runner sa njuškala. Nešto friško stavljen nakon draga :toothy10:
--- Kraj citata ---
Hahahahhahah, ma nije drag kriv za njuskalo, vec dva tjedna važem bili ga prodao ili ne, presudio sam jer ak cu ic slagat jos jace, bit ce serafljenja non stop, a ovo je granica trenutno.
A i zena bi se vozila samnom, a na Rajneru je to nemoguca misija, neudoban je meni, a kamoli kad je dvoje ljudi na njemu.
Bacam se na 4takta i bit ce i tu projekt, nemogu ja opet bez tog svejedno hahah.
Al decki ne zavaravajte se, ovo nije obicni Drevo, to je tuned by Dario i zato tako ide.
Pa Dario napegla stage6 sport pro , to vam sve govori kako je slozen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lukazikaovic:
ko zna sta dario kemija. biće je samo bolcna klipa od dreva :toothy10:
dacerovs:
--- Citat: lukazikaovic - 24 Rujan, 2018, 21:14:15 ---ko zna sta dario kemija. biće je samo bolcna klipa od dreva :toothy10:
--- Kraj citata ---
Samo mu das biaks u ruke i da vidis hahahha, ispuh ti bude ko krater.
lukazikaovic:
--- Citat: dacerovs - 24 Rujan, 2018, 21:19:30 ---
--- Citat: lukazikaovic - 24 Rujan, 2018, 21:14:15 ---ko zna sta dario kemija. biće je samo bolcna klipa od dreva :toothy10:
--- Kraj citata ---
Samo mu das biaks u ruke i da vidis hahahha, ispuh ti bude ko krater.
--- Kraj citata ---
zato dario uvik kemija po kutu paljenja da mu nebi klip ispa kroz ispuh :toothy9:
dacerovs:
--- Citat: aragonY - 24 Rujan, 2018, 21:06:51 ---"Cilindar od sto eura me napere... daj da se mijenjamo za rolice" hahahaha tuga :laughing6:
--- Kraj citata ---
Hahahah Dax ima preteske role, ja lagane kako je doslo hladnije vrijeme.
Prevrtavao je 11400, a Daxu pak ispod 11 soma i nisu isli kako treba.
Al svejedno, kad se ugrije vrtim 11100 i opet me Dario pegla, malo manje ali svejedno ide i ide.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju