Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
SCOOTER DRAG 2018 - ZG
RunnerSukosan:
Meet je bio odlican, svaka cast svima na odazivu! Mene samo zanima koja su ona dva lumena koja su proletila punim gasom dok smo u koloni stajali.. Decki bitna je sigurnost ,a ne ispast faca.. Da je netko sisao s desne strane moglo je gadno zavrsit.
dario007:
Trebali smo to malo drugacije posloziti,da se pjesackom stazom izlazi dole kod rotora.Ovako je trkanje i prevazanje bilo spojeno,pa se lagano dogodi pi*darija.
Velike su brzine tu u igri pred kraj staze di su se ljudi zadrzavali,presetavali i izlazili na "stazu".
Onaj prelet uz zaustavljenu kolonu je bio da me jeza prosla,pogotovo nakon incidenta sa Daxom i Tomijem.
Decki pamet u glavu,bilo je konkurencije i prilike da se setupi pokazu i dokazu.
Ps. Turpijana je i replica i sport pro mk2,tako da opravdanja ne uvazavam.Ako je turpijanje ispuha Dreva 0.5mm u visinu i otvaranje prema flandji auspuha presudno onda nezz.Uostalom u projektu su slike,ko je imao drevo u rukama vidi da je minimalno pipnut.
Dax:
Uffff bilo je pakleno!
Meet do jaja
A bata Tomi ima da nosi babmuce cijeli zivot i ne pita zasto hahahahah.....uffff kad se sjetim....sreca
Dacerovs-sad znam zasto mi skut nije isao dobro
Svecicu sam razapeo na -elktrodi,samo neznam kako
I to dan prije meeta,evo danas skinuo jer mi se cinio cudan na punom gasu,kao da posustaje i jos k tome nasao prirubnicu napukntu i to jako
Vrh se rascvjetao od topline
Danas ubacuo drugu i totalno druga prica
Kakav drevo,ma namre to brze,samo nase pile su isle slabije hahahahahah
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Dax:
--- Citat: dario007 - 24 Rujan, 2018, 22:33:35 ---Trebali smo to malo drugacije posloziti,da se pjesackom stazom izlazi dole kod rotora.Ovako je trkanje i prevazanje bilo spojeno,pa se lagano dogodi pi*darija.
Velike su brzine tu u igri pred kraj staze di su se ljudi zadrzavali,presetavali i izlazili na "stazu".
Onaj prelet uz zaustavljenu kolonu je bio da me jeza prosla,pogotovo nakon incidenta sa Daxom i Tomijem.
Decki pamet u glavu,bilo je konkurencije i prilike da se setupi pokazu i dokazu.
Ps. Turpijana je i replica i sport pro mk2,tako da opravdanja ne uvazavam.Ako je turpijanje ispuha Dreva 0.5mm u visinu i otvaranje prema flandji auspuha presudno onda nezz.Uostalom u projektu su slike,ko je imao drevo u rukama vidi da je minimalno pipnut.
--- Kraj citata ---
Ma kaj ne uvazavas
Imas 75 kg i 20cm si nizi,klasa komarac hihihiihi
Trebali smo probat i obratno pa da vidimo kad smo na kontra skuterima!
Sad da vidis kako ideeeeee
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dacerovs:
Mozda je i mene ova sabotirala hahahhahaha, kakti trkaca svecka.
Dax, ta je tebi trebala ic, original za tvoj cilindar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju