Da, da tu kovanu istu...
Klipnjača je otišla 100% osjetim to na magnetu i cujem unutri... Ali svejedno samo oducio raditi sve kompletno... 5000kn ce mi biti valjda dosta da sredim masinu jer sam nasao vec sve dijelove sa tim da sam racunao i ventile i ravnanje glave itd...
Kiza to je taj motor samo sto vise nije taj haha... Vec sam ga rastavio, plastike osmirglo izgladio sada cekam toplije vrijeme za farbanje... Sto se tice dekla nasao sam drugi
... Na kvacilu je otisao navoj sto drzi oprugu i to sam nasao drugo... A dekl od magnezija je dekl od strane magneta, a dekl od strane kvacila je od aluminija i vidio sam da je netko pokusavao variti ali to se ne radi tako, a pogotovo natrpali tekuceg metala da sam brusilicom skidao to sve i naravno da nece to dugo trajati kad je temperatura na toj strani, a i vibracije su velike.... usput su mogli nekada dotegnuti i sarafe na tom motoru, skoro pa se moglo sve rukom odvrtati...
Najskuplji su mi klip i klipnjaca ostalo sve je ok, a dijelovi nisu toliki problem samo sto nemos naci sve na jednom mjestu vec svugdje po malo moram uzimati....