Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs

<< < (17/63) > >>

dacerovs:
Ovi blokovi su beba tak da me drugi ne zanimaju.
Meni ne smeta dobos, stovise rade odlicno kad sam ga testirao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Kakvi su seleni na usicama bloka? Ukljucujuci i onog od zadnjeg amortizera?

Ne moraju izgledati propalo, ali sto su stariji to su manje elasticni.
Kad se stave novi, onda se vrati onaj osjecaj novog novcatog skutera. Naravno, ako su vilice i amortizer odlicni.

Postoji tu jos benefita, skuter je utegnutiji, bolje drzi pravac prilikom neravnina, drukcije se tada (bolje) ponasa i to se osjeti. Manji su pomaci gregata u odnosu na sasiju, to sve djekuje kao jedna kompaktna cijelina. A to sve itekako osjetis kad se zaletis, pa uletis... I po ljeti kad je vruce i kad se sve dobro zagrije...

dacerovs:
Ove male na nosacu nisam gledo, ali selen od amortizera je nov, netko je to promijenio.
Prednja vilica je u odlicnom stanju, radi odlicno.
Sve je testirano i pregledano prije, Runner je u odlicnom stanju stoga sam se i odlucio na slaganje.

A evo cekam NTN japance, cim dodu, sklapam(o) blokove

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Svi seleni su dobri,cak bi rekao da ih je netko mijenjao.

Getriba nikad nije pipnuta,serafi nisu dirani i nazire se ona crvena diht masa na poklopcu.

dario007:
Danas sam procistio sve navoje na blokovima i zacrtao blokove za neki buduci setup,pa je na dacerovsu da odluci jel turpijamo ili ne?

Evo koliko se mora otvoriti blok za S6 cilindar,sad nema potrebe za replicu,ali tko zna sta ce dacerovsu biti na umu kasnije.Poslije je to jako tesko bez rastavljanja napraviti i lezaji se mogu nagutat spene od neke fush metode.

Evo ceka dacerovsovo amenovanje i da to sklopimo.Naravno i da dijelove kupi.

Ps.ne vracam blokove bez pive i cevapa za koje sutis ko piiii

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju