Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs

<< < (15/63) > >>

RunnerSukosan:
Maxiscoot je kupio S.A. :icon_thumright:

aragonY:
A budimo realni i skuter industrija polako propada jer se svakodnevno uvode nova pravila za zakomplikovati ljudima život i izvući još koju novčanicu više iz našeg džepa. A da ne spominjemo činjenicu da je našim mlađim naraštajima draže potrošiti slobodno vrijeme na buljenje u ekran nego na druženje sa vršnjacima.

A sad što se tiče ovog nesporazuma za pošiljku od daria, ko radi taj i griješi. Mada najviše dhl voli zafrkavati
Ja sam svoj paket čekao mjesec dana da stigne iz dojčlanda, skoro 10 dana je trebalo da pošiljka bude proknjižena i poslana u centar za isporuku pa onda i tu kroz milion nekih ovjera prolazila, 4-5 tracking info sa jedne lokacije su slali. 5 dana putovala iz Njemačke do moje granice. I plus na to sve, dođem u poštu i kažu mi da moram platiti carinu i porez za paket...  :angry7:

SF2 Freak:
Znam sve jer covijek znam koji je radio u S.A. To je tamo sve propalo prije su imali hangare kao za avione sve puno dijelova dyna i gluposti koje ja znam kakve sada nista od toga nema. Vlasnik S.A. otvorio je Maxiscoot i kaj ja znam kaj je dalje. Uglavno S.A. rijesava se lagera i uskoro ce biti fajront.

dario007:
ArgonY-moja posiljka je za 3dana dosla,dacerovsovu su zeznuli...

dacerovs:
Napokon!!!
Mjesec dana cekam.
A kutija je rat prosla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju