Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs

<< < (12/63) > >>

dario007:
Jesi probao pravi smjer ducan,tamo cuda naprave samo ako imas prave dimenzije...?

Koliko sam ja upucen nije ni cilj gadjat 100% boju,nego odigrat samo tu kombinaciju sa sto slicnijim bojama.

boulybox:
Mozda nije ta komba koju sam negdje naso al ti je na easy partsu ovaj link naveden za 879 kombu a to je fluo rosso ta narancasta

steeef:

--- Citat: boulybox - 08 Prosinac, 2017, 12:10:05 ---Mozda nije ta komba koju sam negdje naso al ti je na easy partsu ovaj link naveden za 879 kombu a to je fluo rosso ta narancasta

--- Kraj citata ---

nije,jer sifra artika za sve fluo naljepnice zavrsava sa R4,a ovaj set kaj si ti poslal je 5754610028..a to kaj pise na ep manje bitno,jer u internom pia katalogu ne pise tak i taj se je za crveno srebrnu kombinaciju

--- Citat: dario007 - 08 Prosinac, 2017, 12:08:19 ---Jesi probao pravi smjer ducan,tamo cuda naprave samo ako imas prave dimenzije...?

Koliko sam ja upucen nije ni cilj gadjat 100% boju,nego odigrat samo tu kombinaciju sa sto slicnijim bojama.

--- Kraj citata ---

ma dal sam ih radit na kraju,da..

fluo naljepnice preko transfera izgledaju vise narancaste,a ove sa ep kaj si mi poslal link su bas crvene

Corector:
Bolje nesto drugo i jedinstveno nego losu kopiju slozit.

Pravi smjer ima tak dobre naljepnice da ih vjetar odnese. Znaci katastrofa.

Ja sam narucivao s onlinedekor.hu za neke skutere. Imate mogucnost online izbora kombinacija boja, rubova i tak to. Iako su neke naljepnice skoro 100% identicne, stvarne dimenzije se ipak malo razlikuju. Ali za neke skutere nemres skuziti razliku od originala i jako su kvalitetne.

dacerovs:

--- Citat: steeef - 08 Prosinac, 2017, 10:34:03 ---sretno s gadjanjem boje..a jos vise srece s ovim fluo crvenim naljepnicama

--- Kraj citata ---
Ja sam ovu mat na prednjim plastikama mislio stavit u gunmetal, a bocne u RAL 2005 luminous orange

A za nalje cu vidit, ako necu nac odgovarajuce, stavit cu kakvih ima za Espejca

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju