Tehnički kutak > Garaža

Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs

<< < (58/63) > >>

Corector:
Zeleni jako puno radi, meni na purejetu 50 prvo drzi 9000rpm, a kad ga fino ugrijemnapunom gasu,nakon krivine na pia remenici oko 70kmh imam pad okretaja za nekih 400rpm. Ali zato voli ici u krajnju.

PO ZIMI mi je zeleni bio dobar, makar je i tad imao osjetan pad okretaj,ali nije gusio motor na elystaru.

Znaci ljubicasti i za jace makine plavi. Uglavnom trazi se sto stabnija opruga oko ljubicaste i malo jace tvrdoce.

Imeni se cini daopruge kratko traju po pitanju drzanja okretaja :toothy3:

dacerovs:

--- Citat: Corector - 05 Srpanj, 2018, 22:46:01 ---Zeleni jako puno radi, meni na purejetu 50 prvo drzi 9000rpm, a kad ga fino ugrijemnapunom gasu,nakon krivine na pia remenici oko 70kmh imam pad okretaja za nekih 400rpm. Ali zato voli ici u krajnju.

PO ZIMI mi je zeleni bio dobar, makar je i tad imao osjetan pad okretaj,ali nije gusio motor na elystaru.

Znaci ljubicasti i za jace makine plavi. Uglavnom trazi se sto stabnija opruga oko ljubicaste i malo jace tvrdoce.

Imeni se cini daopruge kratko traju po pitanju drzanja okretaja :toothy3:

--- Kraj citata ---
Tako je, ljubicasti brzo oslabi, nakon 50-60km nakon ugradnje pocinju padat okretaji, u pocetku za 100/150 okretaja pa za 300 itd. Sto toplije vani i sto ga vise przis, to vise prca taj feder.
Ja sam ga sasio u 1600km, a onu vecer sam ga dokrajcio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

lukazikaovic:
kako znat da je centralni feder za smece? recimo iman u motoru ljubicasti i sutra ga skinen kako cu znat jel moze jos ili je za smece?

dario007:
Po ponasanju masine ili mjerenjem.Mjera novog je 90mm sirine,na 87mm popusta,na 85mm je mrtav.

dacerovs:
Tako je, najprije vidis po ponasanju masine, pocinje manje vrtit u ubrzanju i na dugom pravcu kad ga razvlacis i u meduubrzanju.
Uglavnom sve se poremeti, to ces tesko vidjet ako nemas obrtaljku, osjetit ces tek kad umre feder skroz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju