Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs
boulybox:
Nemoj bit luuud maknut uljnu, pogotovo ako se puno vozis. Ja kao drugi ili treci ili neki sedmi skuter imam ice-a i nemam uljnu gore na BB agregatu i to je takva robija za popizdit. Em ako nemas mjesta za furat ulje, em svaki jebeni put kad dodes tocit bacas kalkulacije kolko ces tocit, kolko ulja imas sa sobom pa jesi dobro odmjerio i onda ga tresem tam po benzinskoj koda sam dobio shizofreniju i ljude me gledaju ko budalu neku jer ja tam nesto mjesam a zivimo u 21 stoljecu.
Dax ja imam srku, stari model sa fabrickim pia karb agregatom i meni recimo taj motor je tako odlican u svim pogledima da to nisu istine. Vozi se odlicno, ovjes je dobar, 13 cola tockovi, disk i celjust jaci i veci nego na ostalim pjagosima, prva vodena je nutra od kad je ispo iz tvornice, ima oko 21tkm i uljna je u pogonu. Motor meni odgovara vise nego bilo koji runner ili nrg ili aerox, naravno 50kuba.
Nebute valjda svako malo skidali termogrupe i nesto turpijali, kaj se nije bolje vozit jer uvijek bu necije drugo djubrivo bilo malo brze ili sporije
dacerovs:
Uff jbt, raspisalo se ovdje posteno.
Necu nis kemijat sa blokovima, ostaje dobos.
Isto tako i vodena pumpa ostaje.
Sta se tice Lunje i Rajner, to zajedno ne ide u istu recenicu, od ciklistike pa do plastika, ma nedo bog da se Lunjo prevrne, ko ce plastike kupit za to. Mah Lunjo ovak kakav je ide na bubanj, masina slozena tip top.
Sent from my iPhone using Tapatalk
di.ky.73:
Ja sam skinuo na 50ci uljnu miksam 3 posto i gazim vec 15000km
Corector:
Ima on dosta litara na raspolaganju kad je u pitanju mjesavina :glasses9:
Sto se tice voznih karakteristika, stara je srka bolja, ali sumnjam da je bolja od nrg powera, mooozda grijesim, ali ja sam taj skuter vozio bolje nego bilo koji runner, srka, ili neki drugi skuter.
Inace stari runner je malo zajeban, kad imas pun rezervar goriva onda ima tendenciju da te izbaci iz zavoja, a kad je na mrtvoj rezervi baca se amo tamo kao da je 50kg laksi. Trebalo bi ga zabit u pod.
aragonY:
Ja ne bih ništa komentirao, samo ti želim sreću i pun novčanik za ubuduće ;D :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju