Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs
dacerovs:
Bacam rajnera u đubrivo!
Oprao me drevo 70 sa 21% duzom getribom i Nardom!!!
Dario isao 124 i proso uz mene. Trebam jos maknut sajbice iz prijenosa pa probat opet, tad sam bez sajbica isao 117gps.
Peglam ga u svi drugim rezimima voznje osim krajnje gdje fakat navuce energija ali glava je u polozaju za cuclanje hahaha.
Nista, sad definitivno idem nabavit getribu jer vidim da nepotrebno vrtim rajnera, a na tim okretajima di se najvise vozim bi bilo kamilica.
Corector:
Sta je ovo Mrale, koji ovo djavo ??? Svaki dan netko nekoga neocekivano izbrasnari, stalno neki novi VISI nivo, jedino nam se jedna marka skutera iz Zapadne Europe kvari i nazaduje.
RunnerSukosan:
Ko da je bitno,ionako 98% vas na "50ccm" idete preko 100 zalegnuti da vam jedva kacige vire :toothy10:
Jaa to nebi dirao :glasses9:
dario007:
Kako su oci zaigrale :o
Nije mi vjerovao za 127 i isao je ispeljat rajnera,bio je uvjeren da nesto ne stima sa satom...nakraju ga izbrasnario sa 124(prevrtavo je pa nije isao vise)
Drevo mi prevrtava na 10-10300,trebam bas rolice u spektru kojeg nemam.Oko 9800 mi je najjaci,kad bude pod konac,onda budemo opet probali...
dacerovs:
Evo ga opet.
Zabio mi Rajner kajlu drugi puta! Ma neka si ti nju zabio prijatelju moj, nek!!!
Opet PUMPA goriva i uz to poceo vakum ventil stekat.
Nagurao sam ga se ko idiot. Ovo ko iz recenice mogu izbacit jer sam ja uz njega posto idiot i mogo sam ga komotno u grabu gurnut. Sve svece sam mu skinuo, cijela dva kilometra se nisam gasio, ljudovi su mislili da sam iz jankomira pobjego.
Ima tko ideu kakvu el. pumpu nabavit pa da eliminiram cijeli retardirani rajnerov sistem dovoda goriva.
Nasao sam novu el.pumpu goriva za Beverlija 300, cijena 240kn pa sad ne znam kakav pritisak radi i kak bi to igralo kad se spoji na frgic.
Znaci, svakih 1000km ja imam cirkus kolorado zbog goriva.
I imam pitanje, jel mali rezervar mora bit potpuno pun i kad ima u velikom rezervaru manje od pola tanka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju