Tehnički kutak > Garaža
Gilera Runner 50 by Danijel4x4 ex dacerovs
dacerovs:
Ponovno na starom mjestu 😭
Prvi problem nakon 1000km.
Nisam tolko ljut sta je zastopana pumpa kolko to da sam ga morao gurat, majku mu j.... .
Dva kilometra jutarnje tjelovjezbe, da je bilo jos 2km, ostavio bih ga mamicu mu zabarsku.
Corector:
Eeee, isto takvo sranje sam nasao neki dan u jednom skuteru. Kakav to i koliko star filter goriva imas?
Inace, stari runner je jedan od najzajebanijih po pitanju distribucije goriva, dosta crijeva, goriva, vakum pumpica,vakum ventil, dvostruki vakum... Jedino purejet ima 2 crijeva i to teflonska vjecna i pumpicu.
Moze se pojednostavniti tako da se eliminira mali rezervar i vakum ventil. Ili pak najobicnija protocna pumpica goriva na struju.
I reci mi, kako bi se osjecao da ti skuter tako stane 3 puta u mjesec dana?
dacerovs:
Nemam filter, mozda bih ga trebao staviti. Sad me samo zanima hoce li se to opet dogoditi jer vidim da se to ulje izdvojilo iz benzina, radit cu max 2.5% mjesavinu pa cu vidjet.
Sve mi dode da to sve maknem i stavim neku el pumpicu jer crijeva je pun kufer, a i mogucnost da se nesto sje je veca.
Kak bi se osjeco da stane 3 puta hahaha, na njuskalu bi zavrsio hahahhaa il bi stavio purejet masinu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dario007:
Kako te navukao na svoj mlin...odma bi on purejeta...
Ja sam pricao o izbacivanju tog malog tanka i komplicirane izvedbe jos kad se rastavljao skuter.Znaci jedan vakum,jedan dolaz i jedan odlaz.Na dolazu ubaciti filter benzina,a na odlaz ubaciti diznu u crijevo,tipa 150-200 da bi se smanjio udarac pritiska na plovak,iglicu i komplet casicu.
Prosto ko pasulj!
Ajde,ajde...sklopi to i teraj,nista njemu nije prijatelju moj!
Dax:
Sad dok je sve dole eliminiraj sve probleme i napravi kako treba
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju